Poté, co si o víkendu známá dvojice řekla své »ano«, odjeli jako všichni správní novomanželé na svatební cestu. A rovnou do jednoho z nejromantičtějších měst na světě – do Paříže.  

Oba už se stihli svým programem na líbánkách pochlubit na sociální síti. Nechyběly záběry jejich zamilovaného laškování i krátká videa z koncertu, který navštívili v místním vyhlášeném sále Olympia. 

Své fanoušky na instagramu tak trochu pozvali i ke stolu, když si v restauraci dopřáli žabí stehýnka. „Tak už jsme konečně v Paříži a moje pretty woman si dává slimáky,“ dělala si legraci z vlastního novomanžela a jeho pochutnávání na vyhlášené pochutině. Ostatně Vrbovský se moc zpátky nedržel a na talíři předváděl pořádné divadýlko a předstíral, že má na talíři živé a poskakující žabičky.

Jeho zamilovaná choť Jasmina se sice jeho snažení pobaveně smála, otázkou zůstává, zda se stejně bavili i ostatní hosté restaurace, nebo se jen podivovali, jaký buran mezi ně zavítal. Přece jen na rapperovy vtípky nejsou všichni zvědaví.  

VIDEO: Takhle přiznal Rytmus lásku k Jasmině úplně poprvé!

Video
Video se připravuje ...

Rytmus konečně přiznal, kdo v jeho srdci nahradil Daru Rolins. Instagram

Fotogalerie
64 fotografií