Hned, jak se jí udělalo líp a pustili ji z JIP a potom i z normálního pokoje, snažila se co nejdřív dostat na pláž. Přestože podle informací Blesku musí brát ještě léky na bázi antibiotik, strávila Krampolová celý den na sluníčku. A neodpočinula si ani večer!

Usadila se do první řady módní přehlídky finalistů Muže roku a vedle svého manžela tam vydržela sedět až do konce. I když po svém pobytu na špičkové místní klinice výrazně zhubla, do obličeje se jí vrátila barva a bylo jí mnohem lépe. „Už se cítím dobře. Je mi vážně dobře,“ řekla Blesku.

Místo, aby tak na konci programu zmizela na pokoj a odpočinula si, usadila se s kamarády do hotelové haly a nechtěla se z ní dlouhé hodiny hnout. Povídala si s nimi minimálně do půl jedné ráno a odcházela mezi posledními!

Přesnou diagnózu lékaři zatím tají. Hanka měla hlavně zvracet a mít střevní problémy. Její zdravotní stav vzbuzuje obavy nejen u jejího manžela, ale také u jeho dlouholetého manažera Miloše Schmiedbergera (71). „Hanka je opravdu vážně nemocná. Je mi jí líto a myslím si, že její léčení bude opravdu dlouhé a velmi komplikované,“ svěřil se na svém profilu na facebooku. „Před odletem jsem Jirku upozornil, že Hanka není v kondici. Řekl jsem, že pokud tam chce být, tak ať raději letí sám. Rozhodnutí jsem pochopitelně nechal na něm, nemohu mu nic přikazovat,“ řekl pak Schmiedberger Blesku.

Jirka ji má pod kontrolou?

Krampolnaopak doufá, že dramatické období manželčiných zdravotních komplikací skončilo. „Haničce už je dobře. Jen musí jíst a já na to budu dohlížet. Mám to pod kontrolou,“ říká herec. Po nezdařeném týdenním výletu za tuniským sluncem budou už za pár hodin doma. „K moři si ještě můžeme kdykoli zaletět. Teď jí ale musím něco najít, nějak ji zabavit, aby se mohla těšit na další den,“ dodává Krampol.

V úterý odpoledne se Hana Krampolová v Tunisku poprvé od propuštění z nemocnice vystavila v plavkách slunečním paprskům. U hotelového bazénu v nich trávila čas s manželem Jiřím a Dádou Patrasovou. A neodpustila si cigaretku. Údajně má od doktora povolené tři denně. „Cítím se výborně,“ řekla reportérce Blesku a na první pohled opravdu vypadala už mnohem lépe, dokonce zdravěji než minulý týden na letišti při odletu z Prahy.

VIDEO: První slova po propuštění Krampolové z nemocnice! A Agáta utekla z Česka do Izraele! 

Video
Video se připravuje ...

První slova po propuštění Krampolové z nemocnice! A Agáta utekla z Česka do Izraele! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
114 fotografií