O nevěstu Jasmínu pečují její nejbližší kamarádky, které s ní tráví a prožívají předsvatební přípravy. Večer všichni strávili společně u jednoho stolu při slavnostní večeři, u které teklo víno proudem. Zábava byla tak rozjetá, že její nedočkavá kamarádka, na Slovensku známá televizní persona a manažerka Gabriela Drobová, která krátce kandidovala i na prezidentku Slovenska, dokonce navrhla, že by už Jasmíně mohli nyní přinést dárek. Netrpělivost kolem stolu byla patrná. Jasmína se usmívala, hladila si bříško a rozněžněle se usmívala na miminko, které vzala na večeři v šátku její kamarádka.

U stolu nechyběl ani Jasmínin dvorní vizážista, který se postará o to, aby byla nevěsta pro svého ženicha ta nejkrásnější. Ten si také v sobotu ráno přivstal a spěchal na brzkou snídani. V zámecké restauraci byl sám, všechno ještě asi spalo. 

Hosté, kteří jsou před svatbou a během veselky ubytovaní na čerstvě zrekonstruovaném zámku, který se ještě neotevřel veřejnosti, si užívají skutečného luxusu. Hotel disponuje několika apartmány. V tom ve "věži", v němž jedna noc vyjde nejméně na 8 tisíc korun, je ubytovaná právě Drobová, která nechala nahlédnout do pokoje a pochlubila se i luxusní koupelnou s vanou na stříbrných nožkách. 

Nejluxusnějším pokojem je královské apartmá, v němž pravděpodobně stráví svatební noc novomanželé Rytmus s Jasmínou. Budou mít pro sebe 100metrový luxus, kde nechybí ani vířivka či sauna. K apartmá náleží téměř stejně rozsáhlá terasa. Cena za jednu noc začíná na 16 tisících korunách. 

Dlouhou noc měl také nastávající ženich Patrik Vrbovský alias Rytmus. Ještě dlouho po půlnoci brouzdal po internetu. Na svůj ostře sledovaný profil na instagramu ve dvě ráno umístil fotku s Jasmínou, která byla údajně jejich první. Nebyl by to ale provokatér a zkušený showbyznysový harcovník, aby si neodpustil reklamu. Romantickou fotku totiž „znehodnotil“ upoutávkou na svůj koncert.

Napsal bych něco velmi osobního a dlouhého, ale zkusím to v krátkosti. Mám pocit, že za poslední rok žiju v nějaké pohádce. Žena, která mi změnila život jedním nevinným setkáním. Stačilo jen pár sekund a věděl jsem, že můj život už nebude jako před tím. Zažívám něco silného, co mě změnilo a denně to sílí víc a víc. Možná mi neuvěříte, ale věděl jsem, že jen ten nahoře to tak zařídí, abych potkal ženu a do sekundy cítil, že toto je žena mého života a matka našich dětí,“ napsal Rytmus k reklamou vylepšené fotce, až by se jeden skoro dojal..  

Mezi hvězdnými hosty novomanželů bude populární kapela Kmeťoband, lékařka celebrit a dermatoložka Alena Pallová, tanečník a jogín Fredy Ayisi, zpěvačka Anita Soul, která na svatbě také vystoupí. Ta by dokonce měla zpívat během obřadu.

Rytmus si pozval profesionálního boxera Tomhoi "Kid" Kovácse či kupána z Kontrafaktu, rappera Ega, který půjde ženichovi za svědka.

Nastávající novomanželé vyhlásili, že nechtějí žádné svatební dary pro sebe. Požádali hosty, aby přispěli na komunitní centrum starající se o lidi s autismem. Jeden dar však novomanželé dostali, a to ještě před svatbou. Od Gábiky Drobové, která s nimi obhlížela zámek a dohlížela na přípravy. Několik dnů před velkým dnem nechala na zámek doručit velkou zlatou slavobránu, kterou používala při slavnostních eventech, které organizovala.

Fotogalerie
45 fotografií