Dohromady má tetování pět a každé z nich má pro Andreu Pomeje zvláštní význam. Tedy možná kromě toho prvního. „První vzniklo v šestnácti letech, taky tak vypadá, je na břiše. Dělal mi ho frajer v Teplicích a já pak jela na internát autobusem s rozeplejma kalhotama," napsala svým fanouškům na instagramu. 

Další tetování už mají větší význam a jsou spojeny s významnými životními událostmi. „Druhé je hlava indiána. To jsem si dala na zápěstí, když jsem začala hrát. Je to moje logo a vždycky mi bude připomínat, jak složitý začátek jsem měla," popisuje Andrea. 

Jako třetí si nechala vytetovat thajské datum dcery Aničky (5), kterou má se zesnulým producentem Jiřím Pomeje. Čtvrté a páté tetování ovšem za sebou skrývá velkou bolest. „Bylo to dva roky zpět. Dva dny před Vánocemi a prostě mi hráblo. Ale stala se mi zvláštní věc, poprvé jsem pochopila ty bytosti, co se sebepoškozují! Vážně! Ten rok byl těžký," drsně vzpomíná Andrea.

„Musela jsem se starat o malou, o Jirku, o domácnost a vydělávat. Nesměla jsem se hroutit a psychicky se dostala do nějakého zvláštního stavu beztíže. Jako bych fungovala mimo tělo. Ten den jsem nakupovala dárky a bez rozmyslu jsem si našla nejbližší salon a nechala si na žebra vytetovat Sak Yant - thajské ochranné tetování a na ruku Buddhu," říká otevřeně dýdžejka, které se prý kvůli té bolesti vrátily zpátky reálné pocity a emoce.

Tetování tak podle ní nemusí být jen forma zkrášlování, ale třeba i terapie. „Připadala jsem si zase jako člověk! Bolest nemusí vždycky jen ubližovat. Může vás probrat a spustit zdravé myšlení. Třeba některým lidem pár facek hodněkrát prospělo," uzavírá Andrea. Není se tak čemu divit, že svému příteli Petru Plačkovi k jeho květnovým narozeninám dala jako dárek právě tetování.

VIDEO: Manželka Jiřího Krampola bojuje o život! A Andrea Pomeje půjde na pohřeb Jiřího Pomeje sama

Video
Video se připravuje ...

Manželka Jiřího Krampola bojuje o život! A Andrea Pomeje půjde na pohřeb Jiřího Pomeje sama Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
121 fotografií