Stále se sice nedostala přes 52 kilo, po krušných měsících, kdy přežívala jen o alkoholu a nikotinu, se ale snaží se sebou něco dělat. „Jím, akorát nepřibírám. Nějak to prostě nejde,“ lomí Krampolová rukama.

„Možná je to tím, jak jsem byla v nemocnici a hodně ležela. Tam se to nedalo jíst, tak mi dávali nutriční nápoje,“ zdůvodňuje svou stále ještě na kost vychrtlou postavu. „Doma si buď vaříme, nebo kupujeme jídlo, ale jím. Opravdu!“ přesvědčovala Blesk na představení letošních finalistů Muže roku.

Daleko víc jí teď dává zabrat bolestivé rozhýbávání ramena. „Po operaci tam mám železa. Ta už mi dát pryč nemůžou, takže to při rehabilitaci pořád bolí. Když jsem byla po první operaci, tak mi to v lázních nevědomky vyrvali, takže jsem musela na reoperaci. S tím se musí opatrně. Cítím se jinak dobře, normálně funguji,“ řekla Hanka, která kromě cvičení chodí i dvakrát týdně plavat.

Vůle jí nechybí

To Blesku potvrdil i její manžel. „Dřív byla vymakaná, ale jak měla rozdrcené koleno, kotník a rameno, tak s tím toho moc nenacvičí. Teď se dává dohromady plaváním a protahováním. Chce to hlavně vůli,“ prohlásil Krampol. Právě i kvůli němu se Hanka snaží nesahat tolik po zapalovači. „Omezila jsem to. Dřív jsem dávala tři krabičky, teď tak deset cigaret denně. Nemůžu moc kouřit, protože Jirka má nemocné průdušky,“ dodala Krampolová.

Hanka doprovází Jirku na každé vystoupení a natáčení. Má totiž strach zůstat o samotě v bytě! „Nechci být hlavně doma sama... A když můžu, tak beru i pejska,“ svěřila Blesku Krampolová.

Fotogalerie
102 fotografií