Zpěvačka Elis Ochmanová (30), která si střihne Elphabu, se teď víc než kdy jindy musí dívat do zrcadla. Už totiž má za sebou první zkoušky líčení, jak bude zelená barva vypadat na těle.

 „Zatím je složitější odmaskovávání, to nám zabere zhruba hodinu. Naposledy jsem si myslela, že se mi podařilo všechno setřít. A pak jsem si v tramvaji v odrazu ve skle všimla, že jsem na několika místech zelená, proto se na mě všichni dívali!“ popsala Blesku Elis se smíchem.

V podobném duchu mluvila i Markéta Pešková (28), která se s ní dělí o roli zelené čarodějky. „Po odlíčení vypadám jako po desetidenní angíně,“ prohlásila Markéta.

Na včerejší tiskové konferenci nechyběla ani Natálka Grossová (16), která účinkuje v každém muzikálu svého objevitele a kmotra Františka Janečka. „Měli jsme dva dny volno, tak jsem byla v mých milovaných Benátkách. Teď už mě čeká jen náročný maraton zkoušek,“ svěřila Blesku představitelka bílé čarodějky Glindy.

Premiéra je naplánovaná na 14. září a producent bude mít hned dva důvody k oslavě ve stejný den má totiž 75. narozeniny.

Muzikál Čarodějka (Wicked) láme rekordy návštěvnosti posledních 15 let nejen na domovské scéně v New Yorku, ale i v Londýně a v řadě dalších zemí světa.

Video
Video se připravuje ...

Světlana tiskovka Petr Macek

Fotogalerie
16 fotografií