Iva Pazderková překvapila své fanoušky fotografií na instagramu, kde pózuje se sádrou na pravé ruce. „Dva jsem zbila. Tři zdrhli. Já mám zlomenou ruku, oni ega. Fakt, nekecám. Je to úplně pravdivá historka....,“ napsala s humorem sobě vlastním k fotografii známá herečka. K popisku pak ještě připojila hashtagy „zlomená ruka“, „drsňačka“ a „všichni se mě bojí“.

V úterý večer vystupovala Pazderková i se zlomenou rukou v pořadu Na stojáka, se kterým objíždí turné po Moravě, a sádra na ruce jí trošku pokazila úvodní hlášku. Před začátkem svého výstupu se totiž snažila upravit vysoko nastavený mikrofon, jednou rukou to ale nezvládla. Poté, co se levačkou snažila upravit velikost, jí totiž mikrofon zajel zase příliš nízko. „Pod kozama to asi nepůjde,“ reagovala na situaci Pazderková netradičně místo svého obvyklého '90-60-90, funguje to'.

V komentářích na sociální síti ji okamžitě zaplavily přání k uzdravení, včetně toho od herce Romana Vojtka (47). „Ty seš ťulík, viď ? Foukám na dálku a přeju brzké uzdravení,“ popřál Pazderkové.

Jak přesně ke zranění došlo, sice herečka neprozradila, jedno je ale jisté - smůla se jí poslední dobou lepí na paty. Na začátku dubna se totiž v Bruselu otrávila místními mušlemi a nevolnosti ji tehdy na několik dní úplně vyřadily z běžného a pracovního života.

VIDEO: Velká proměna Hanky Krampolové! A Iva Pazderková se v cizině otrávila jídlem!

Video
Video se připravuje ...

Velká proměna Hanky Krampolové! A Iva Pazderková se v cizině otrávila jídlem! Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
56 fotografií