Ty známé osobnosti, co už mají děti, svá dítka vyslaly s pomlázkou vykoledovat nějaká ta vajíčka a sladkosti. Jiní zase se svými ratolestmi zůstali za zavřenými dveřmi a jen čekali, kolik koledníků je přijde vyšlehat. 

Své děti Kryšpína a Miu poslala koledovat třeba Agáta Prachařová(33), pro koledu si vyšly i děti Romana Vojtka (47) Editka a Benedikt. Pak se to ale obrátilo a dospělí koledníci zase pěkně »zlískali« pomlázkou Romanovu snoubenku Petru Vraspírovou(32).

Sestry Aňa (43) a Ester (35) Geislerovy odjely se svými dětmi na chalupu a tam jim připravily takzvaný hon na vajíčka, kdy děti hromadně pobíhaly po louce a hledaly schovaná vejce. Stejnou tradici dodržely i děti Zuzany Belohorcové (43) a Vlasty Hájka Salma a Nevio, kteří žijí v Miami.

Zpěvačka Lucie Bílá (53) dostala pořádně nasekáno pomlázkou od svého milého Radka Filipiho (35) ve svých rodných Otvovicích a na zadek si dnes nesedne ani Marta Jandová(45), kterou vyšlehali sousedi.

To modelka Simona Krainová (46) pomlázce utekla do slovenských Tater, kde strávila volno s manželem Karlem Vágnerem a jejich kamarádkou. Do hor vyrazila také Jitka Schneiderová (46) se svým přítelem a dcerou Sofií a ti si pro změnu užívali poslední zbytky sněhu.

Nejnáročnější túru ovšem měla přes Velikonoce Vendula Pizingerová(47), kterou manžel Josef Pizinger i se synem Jakubem Svobodou vzal na dobrodružný výlet do španělských hor. Museli zvládnout výšlap v kaňonu, a dokonce tam i přespali pod širým nebem.

Tradiční Velikonoce oslavila i modelka Eliška Bučková(29), která odjela do rodné Strážnice na Moravě za svou rodinou a koledníkům poctivě nalévala panáky slivovice. Velikonočním zvykům na moravské vsi se zkrátka neměla šanci vyhnout.

VIDEO: O Velikonocích nedávno promluvila i Hana Zagorová! Co prozradila?

Video
Video se připravuje ...

Zagorová se těší na Velikonoce: I přesto, že ji Margita polévá! David Turek, Aleš Brunclík

A zpěvačka Heidi Janků(56)? Ta Velikonoce letos úplně zazdila. A to skoro doslova. S dělníky se totiž vrhla na stavbu dlouho plánované pergoly na terase. Malou úpravu zahrady a terasy už plánovala dlouho, jenže manžel Ivo Pavlík (†84) byl zásadně proti zahradním domkům, tak se rozhodla alespoň pro pergolu, pod kterou bude moct schovat veškerý zahradní nábytek.

Jak české celebrity trávily letošní Velikonoce, se podívejte v naší galerii.

Fotogalerie
46 fotografií