A stačila jednoduchá otázka, jestli je momentálně zadaná. „Ne, nejsem!“ odpověděla moderátorům Frekvence 1.

„Takže, kde jste vy, ideální? Haló!“ zvolala v živém vysílání překvapivě Brožová, která doteď odmítala rozchod se Soukupem oficiálně komentovat. Loni v dubnu ho přitom Blesk zastihl, jak se líbá s vizážistkou Simonou Zemanovou (40), k níž měla herečka blízko. A letos na oslavě svých narozenin pózoval se Simonou Janouškovou (44), manželkou lobbisty Romana Janouška (50).

Brožová připustila, že po stránce vztahů přemýšlí po padesátce jinak než třeba ve třiceti. „Životního partnera nehledám, spíše ho někde potkám... Někdy to řídí ten nahoře. A velice složitě! Ale ráda bych zdůraznila, že zkrátka bez lásky spolu nejde žít,“ podotkla herečka.

Když se to povede, je to skvělé. Ale neznamená to, že to bude trvat celý život. Moji rodiče spolu byli celý život. Byl to pro mne hezký vzor,“ dodala Brožová.

Její další osudoví muži

Zdeněk Toman (58)

1997 až 2004

Za podnikatele byla vdaná sedm let a mají spolu dceru Kačenku. Jejich soužití bylo bouřlivé. „Když jsem byla těhotná, byl denně tak opilý, že mne nemohl ani odvézt do nemocnice,“ popisovala Brožová.

Peter Kovarčík (†61)

2004 až 2006

Po rozvodu žila s dalším movitým podnikatelem. Prohlásil o ní, že byla jeho nejdražším eskortem v životě – prý ho stála víc než deset milionů korun. Před čtyřmi roky mu praskl žaludeční vřed a vykrvácel v koupelně.

Boris Kollár (53)

2006

Po pouhém půl roce přišel rozchod se slovenským miliardářem. Podle Kateřiny za tím stála velká pracovní vytíženost, vzdálenost mezi Bratislavou a Prahou, ale také rozdílné představy o životě.

Petr Benda (48)

2010

Kateřina zpívala na předvolebních mítincích ČSSD, moderovala plesy této strany a byla nominována na kandidátku za Ústecký kraj. Jejím milencem byl ženatý teplický boss ČSSD Petr Benda.

VIDEO: Nestárnoucí Kateřina Brožová: V upnuté róbě předvedla, že v 51 letech je stále kus!

Video
Video se připravuje ...

Nestárnoucí Kateřina Brožová: V upnuté róbě předvedla, že v 51 letech je stále kus! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
21 fotografií