Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější moderátorka Novy slaví 42. narozeniny: Tihle jí zahřívali postel!

/
  • Lucie Borhyová a její osudoví muži...
    16. dubna 2020 ● 19:11

    Jedna z nejkrásnějších moderátorek televizního zpravodajství, která se na našich obrazovkách pravidelně objevuje, je bezesporu Lucie Borhyová. Tahle plavovlasá kráska přitom na svůj věk ani trochu nevypadá - a už vůbec by člověk netipoval, že je dvojnásobnou maminkou! Tahle populární hvězda TV Nova, která tvoří neodlučitelný tandem s charismatickým Reyem Korantengem (45), nejspíš nestárne!

    Přestože je však ve své práci veleúspěšná, dokonce je držitelkou několika televizních ocenění ankety Anno a doma má také jedno zlaté zrcátko TýTý, na muže má tahle absolventka Vyšší odborné školy publicistiky v Praze smůlu. V jejím životě se objevili celkem čtyři muži, co jí nekompromisně zlomili srdce, a ani jeden ji zatím nedovedl až k oltáři. Kromě toho dala život dvěma dětem – ale každou svou ratolest počala s jiným tatínkem.
  • 1.

    Alan Babický (52)

    První „velký“ vztah měla s profesionálním golfistou Alanem Babickým. Chodila s ním v době, kdy začínala uvádět televizní noviny na TV Nova, a brala ho s sebou na všechny společenské akce. Velice jim to spolu slušelo a zdálo se, že jsou párem snů. Po dlouhých devíti letech společného života však místo veselky následovaly naprosto nečekaně takzvané kopačky. Šuškalo se, že příčinou jejich rozchodu byla Lucčina kolegyně Michaela Ochotská (35), s níž měl mít Babický pletky. Golfista však tyto spekulace popřel.

    Lucie Borhynová a Alan Babický
    Autor: Profimedia

  • 2.

    Jaromír Jágr (47)

    V roce 2004 Borhyová neodolala kouzlu Jaromíra Jágra a jejich krátký letní románek, který jí v těžkých porozchodových dobách byl jistě příjemnou útěchou, se jim málem podařilo úspěšně utajit. Samozřejmě kdyby tehdy paparazzi nenačapali Jágra, jak v noci přelézá plot, aby se dostal za vnadnou moderátorkou zpráv TV Nova. Na veřejnost se pak dostaly i fotky, kde se tahle dvojice vášnivě líbá na ulici anebo se romanticky vodí za ručičku po městě. Jenže stejně rychle jako jeden z nejslavnějších českých hokejistů zahořel pro její modré oči, tak na ně i zapomněl…

    Lucie Borhyová a Jaromír Jágr
    Autor: Profimedia

  • 3.

    Nico Papadakis (43)

    Další partner, řecký podnikatel a syn majitele řetězce řeckých hotelů NicoPapadakis, se dlouhou dobu tvářil jako „ten pravý“. Poznali se během Lucčina focení na řeckých plážích a jiskra okamžitě přeskočila - a on navíc dlouhou dobu prý ani nevěděl, že v našich končinách platí Borhyová za moderátorské eso. Lucie s ním záhy přišla do jiného stavu, začala se těšit na svatební zvony a na „normální život“ na slunném balkánském poloostrově. Nico s ní však poměr ukončil ještě před porodem syna Lucase (10) a dlouhá léta prý pak nejevil ani o Lucii, ani o chlapce zájem.

    Borhyová povolala tatínka Nica, aby tu na nemoc syna nemusela být sama
    Autor: Foto Blesk

  • 4.

    Michal Hrdlička (30)

    Přestože pak Borhyová na jistou dobu zanevřela na muže, nakonec začala znovu doufat v nový, spokojený život po boku nováckého sporťáka Michala Hrdličky (31). Sexy blondýnka se do mladičkého a notně nevyzrálého donchuána zamilovala a počala s ním dcerku Lindu (5,5). A ani tentokrát se Lucie vytouženého happyendu nedočkala. Hrdlička, který se díky vztahu s Borhyovou konečně trochu proslavil, se totiž nehodlal vzdát svého svobodného života. Není tedy divu, že mu moderátorka záhy sbalila kufry a on se přestěhoval k jiné slavné ženě – okouzlil totiž tenistku Karolínu Plíškovou (28).

    Lucie a Michal
    Autor: Blesk

  • 5.

    Michal Smečka (30)

    V současné době Lucie randí s mladým brněnským podnikatelem Michalem Smečkou (31). Stejně jako její předchozí muž, i on je o deset let mladší, přesto však nepoučitelná Borhyová po jeho boku vysloveně září. Lehce problematickým se může také posléze ukázat fakt, že je Smečka zároveň i jejím manažerem. Chvílemi se proto spekulovalo o tom, zda jejich rozesmátá selfíčka nejsou ve skutečnosti reklamním trikem pro jejich společný byznys, Lucčino LuckyBe totiž nabízí celou řadu propagačních materiálů, zdá se však, že by to mezi nimi mohlo být vážné… Dojde na třetího potomka?

    Lucie Borhyová a Michal Smečka
    Autor: Instagram

  • 6.

    Lucie Borhyová

    Na nejžhavější fotky téhle nádherné blondýnky, která je konečně ve svém osobním životě opět šťastná, se můžete podívat do naší galerie. Uvidíte, jak se z vyzývavého mladičkého kuřátka proměnila v elegantní dámu, co se pyšní charakteristickým širokým úsměvem a bujným dekoltem, a jistě pochopíte, co na ní všichni její bývalí partneři viděli...

    Fotogalerie
    63 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 70

blankaflexi: Tento příspěvek patří pod ,,moravák,, Moraváku napsal jsi to bezvadně !!

(25. 04. 2020 17:27)

blankaflexi: Výstižně napsáno !!! Není co dodat.

(25. 04. 2020 17:26)

Mnau1: Je krasna, sympaticka a vyzaruje z ni pohoda. Ona a lva Kubelkova nebo Eva Perkausova patri mezi ty zivocisne, stavnate zeny, kterym vsechno slusi a vypadaji vzdy dobre. Myslim, ze ty negativni komenty pisi hlavne zapskle zenske nebo chlapi, kteri musi byt hodne nestastni a v zivote se na nic nezmohli. Tabulka dokonalosti neexistuje. Jeji siroky usmev, ktery vetsina kritizuje je spis prednost, tak jak ho ma Sophia Loren.

(18. 04. 2020 09:44)

Jiřina Ratimcová: Nejkrasnejsi??? 🙈 Je strasna a jeste k tomu jednoducha. Pokud moderuje ona s tim "maturantem" Korantengem, prepina se.

(18. 04. 2020 06:09)

dulin:

(17. 04. 2020 14:42)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy