Tereza to na afterparty divadelní hry Čas pod psa pořádně rozjela! Úspěch komedie, kterou režíroval její manžel Jakub Nvota a ve které si i zahrála jednu z hlavních rolí, zapíjela na afterparty herečka bílým vínem.

Kostková ke svému muži nešetřila náklonností a s velkým úsměvem na tváři ho přede všemi několikrát žhavě políbila a objímala. Tím, že popíjela alkohol, zároveň také vyvrátila neustálé spekulace o jejím možném těhotenství. 

Podpořit herečku i režiséra dorazily i jejich rodiny. Kostkové držel palce tatínek Petr Kostka (80) a maminka Carmen Mayerová (74). Nvotovi fandil tatínek Juraj Nvota (65) se svou partnerkou. Na večírku pak zamilovaný pár skončil u společného stolu s rodiči režiséra, ani tam se ale Kostková nedokázala ovládnout a na svého milého se opět vrhla. 

Vzhledem k tomu, že herečka vedle svého manžela září štěstím, se neustále setkává s otázkou, jestli náhodou jejímu synovi Antonínovi nepřibude malý sourozenec. Ne, určitě ne. Znám se a vím, jak na tom jsem. Ale kdyby se něco změnilo, určitě se to dozvíte,“ svěřila Blesku v lednu Kostková.

VIDEO: Tereza Kostková: Pravda o těhotenství s druhým manželem!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Kostková: Pravda o těhotenství s druhým manželem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
78 fotografií