Pro natáčení svého nového klipu navštívil Ben Cristovao slavné brazilské destinace, jako například malebnou část Santa Teresa, podíval se na ikonickou pláž Copacabana, ale natáčel i v jedné z favel, tamních chudinských slumů. 

Vzhledem k tomu, že se pro cizince jedná o velmi nebezpečné prostředí kvůli velkému množství drogových gangů, museli se dohodnout s místním „předákem", který zajistil ochranu celého štábu a přijetí i ze strany místních.  

„Den před natáčením tady ve favele, když jsme si byli místo prohlédnout, jsme zaslechli střelbu, chvíli potom nad námi helikoptéru, ze které byli vyklonění vojáci v plné zbroji. Nic moc příjemnýho. Naštěstí jsme den na to zjistili od místních, že jde jen o cvičení,“ oddechl si Ben

Brazílie je také mekou brazilského jiu-jitsu, kterému se Ben věnuje několik let na profesionální úrovni, je držitelem zlaté medaile z mistrovství Evropy v Lisabonu (2017) i držitel bronzové medaile z mistrovství Asie (2018). To byl samozřejmě hlavní důvod, proč se natáčení odehrávalo právě v Riu. Pro klip se navíc podařilo oslovit slavného mistra Antonia Alvese, který je držitelem černého pásu v jiu-jitsu, karate i taj-či.

Český zpěvák ale zažil v Jižní Americe ještě jeden nepříjemný zážitek. Byl totiž okraden! „Pro všechny kámoše a business partnery: trochu mě v noci okradli, tak nemám telefonní číslo, ani Whatsapp, jen záložní foun bez simky a jednu záložní kreditku. Jsem v pohodě a za pár dní v Praze. P.S. Furt nejlepší trip ever," podělil se Cristovao se svým děsivým zážitkem na instagramu

Nový klip má být zveřejněn začátkem května a díky skvělým lokacím, týmu a v neposlední řadě chytlavému songu se dá očekávat, že půjde o velmi úspěšný videoklip.

VIDEO: Fešák Ben Cristovao má konečně holku! Co o ní řekl?  

Video
Video se připravuje ...

Fešák Ben Cristovao má konečně holku! Co o ní řekl? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií