Příkré schody z pražského Rudolfina, kde se už několik let předávají filmové ceny Český lev, jsou velmi zrádné. Nahoru to ještě jde, ale dolů to po několika sklenkách alkoholu  (nebo s vysokými podpatky), bývá opravdu dobrodružné. Ostatně, přesvědčila se o tom v minulých letech celá řada návštěvníků lvů.

Letos si cenu "držkopád roku" odnesl herec Petr Vančura. Zatímco jeho snoubenec Jan Cina sešel schody v klidu, Petrovi podjela noha a letěl hlavou dolů.

Video
Video se připravuje ...

Pád ze schodů Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát Chcete 4 000 Kč na sport?

"Kingofzjuby. Skvělá reprezentace a partnerská souhra. Dobře to dopadlo," okomentoval své "letící" snímky na sociální síti Vančura. A jeho kolegové se smějí, až se za břicho popadají.

"Když si na to vzpomenu, brečím smíchy! Jsi king of red carpet! A ještě miluju, jak se Honzík lehce otáčí, co se to za ním děje," okomentovala fotky herečka Jana Plodková. "Tak dokonale zachycen tvůj pád a Honzíkův výraz stylu Co blbneš, woe, se jen tak nevidí. Doufám, že jsi za to dostal Lva," píše Kristýna Janáčková.

"Chuděrka malá. To mě mrzí, ono to hapaloooo," utahuje si z Honzy herec Jiří Macháček. "To znám, takhle nás onehdá s Péťou Š. zradily před Rudolfinem deseticentimetrové štekle a kočičí hlavy. Vítej v klubu!" přidala se Kristýna Frejová, která se před lety s herečkou Petrou Špalkovou skutálela až pod schody.

"Bože, ty si bůh!!! A zjuby všechny?" ptala se blogerka Nikol Moravcová. "Jo tohle jsou ty tvoje show! Tak tahle byla skvělá! Mám záchvat smíchu," směje se Simona Babčáková.

VIDEO: Oceněný Karel Dobrý po Českém lvu: Kdybych to nedostal, byl bych zklamaný

Video
Video se připravuje ...

Oceněný Karel Dobrý po Českém lvu: Kdybych to nedostal, byl bych zklamaný Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
137 fotografií