Stačilo málo a sedla si do první řady mezi pozůstalou rodinu. Neznámá žena se ostatně za součást rodiny jak Aťky Janouškové, tak Stanislava Zindulky považuje. A co víc, bělovlasá žena si dokonce dělá nároky na dědictví po nejmenší české herečce.

Před obřadní síní se sice s nikým z rodiny ani jiných pozůstalých nebavila, ale tvrdila, že se Zindulkou měla příbuzenské vztahy. „Moje teta si vzala jeho tatínka. Já jsem znala jeho tatínka, ještě když byl Zindulka malý. To bylo ještě v Jilemnici. Teď jsme se nevídali. Bylo to za mých mladých let,“ nechala se slyšet před krematoriem paní Milada Š.

Přestože už na rozloučení s nejmenší českou herečkou režisér Lubomír Zemanec (43) Blesku její slova o spřízněnosti vyvrátil, žena i tentokráte zopakovala historku, že měli s Aťkou částečně stejné geny.

Byla jsem tu, dala jsem jí takové srdce. Máme stejného tatínka. Nějací rodiče si ji vzali do rodiny a my jsme si spolu hráli. Tatínek ji vždycky přivedl domů a zase si pro mě došel,“ argumentovala podivně.

A v krematoriu pravděpodobně nebyla naposledy… „Až teď si uvědomuju, kdo všechno má se mnou vztah, protože já jsem měla za manžela policistu a ten mě úplně odboural. Nechal mě vypít takový dvě číše a já jsem všechno zapomněla. I pomalu to, jak se jmenuju,“ uzavřela zmateně ještě před začátkem obřadu. V síni strašnického krematoria se pak posadila na kraj třetí řady.

VIDEO: Postrach pohřbů slavných: Žena tvrdí, že je příbuzná Janouškové i Zindulky, rodiny ji neznají.

Video
Video se připravuje ...

Postrach pohřbů slavných: Žena tvrdí, že je příbuzná Janouškové i Zindulky, rodiny ji neznají. Blesk TV

 

Fotogalerie
219 fotografií