Že se herečka Tereza Voříšková nebojí kombinovat nekombinovatelné, dokázala v minulosti už několikrát a jinak tomu nebylo ani při středečním předávání cen českým designérům, které se konalo ve Stavovském divadle.

Tereza vsadila na bílou barvu - outfit složený z bílých kalhot, bílého nátělníku a bílého kabátu pak ještě doplnila modrou kabelkou. Vedle svého přítele, tanečníka Matyáše Ramby, celý večer jen zářila a s jemným líčením to herečce velmi slušelo.

Outfit ovšem doplnila černými lesklými botami a pestrobarevnými vysokými ponožkami, které se k němu vůbec nehodily. Pohledné brunetce to ale starosti vůbec nedělalo, protože celý večer měla oči stejně jenom pro svého přítele, od kterého se nemohla odtrhnout. Zamilované pohledy a dotyky, šuškání do ouška a výbuchy smíchu nebraly konce. 

Herečka navíc na akci představila „nový vzhled“ bez svého znamínka krásy. Tím byla piha nad pravým obočí, kterou si ale nedávno nechala ze zdravotních důvodů odoperovat. 

Ona už tam zlobila, jinak bych si ji samo nechala... a představte si, furt to jsem já! svěřila se před pár týdny Voříšková svým fanouškům na sociálních sítích. Nutno podotknout, že herečce absence pihy krásy na půvabu vůbec nic neubrala.

VIDEO: Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče! 

Video
Video se připravuje ...

Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
66 fotografií