Kdo se podívá na půvabnou a notně vyvinutou Michaelu Zemánkovou, musí mu být okamžitě jasné, že taková sexbomba jistě dlouho o samotě nezůstane. A taky že ne. Bývalá přítelkyně Felixe Slováčka mladšího, kterému dala syna Rafaela (2), teď nepřekvapivě přiznala novou lásku. „Je mi fajn, mám vedle sebe hodného přítele a jsem zamilovaná,“ prozradila svůdná Zemánková s uhrančivým pohledem pro Super.cz. Detaily nového vztahu si však nechala pro sebe.

Podobně stručná byla i v době, kdy se s mladým muzikantem a synem herečky Dagmar Patrasové (62) nečekaně rozešla. „Vztah nefungoval, jsme každý úplně jiný,“ prohlásila tehdy. Oba se prý trápili a nebylo to k ničemu, proto se dohodli na tom, že půjdou životem každý zvlášť. „Bydlíme naštěstí kousek od sebe, takže Felix může mít malého, kdy chce…“ dodávala Zemánková.

„Rozešli jsme se víceméně v dobrém, a máme syna, který je šťastný,“ potvrzoval její slova mladý muzikant. Ani on se však netrápí o samotě, i v jeho životě vyskytuje nová osudová žena, která nepochází z umělecké branže. Čerstvě zaláskovaný pár si už dokonce dopřál koncem ledna spontánní dovolenou na Srí Lance. Svým otcem, alespoň co se týče vztahů k ženám, se Slováček junior inspirovat nehodlá. Na rozdíl od něj totiž nevěru mezi partnery neuznává…

VIDEO: Syn Slováčka a Patrasové promluvil o Gelemové: Krutá pravda o tátově milence!

Video
Video se připravuje ...

Syn Slováčka a Patrasové promluvil o Gelemové: Krutá pravda o tátově milence! Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

Fotogalerie
24 fotografií