Ester Geislerová se do povědomí diváků dostala především rolí Marty v teenagerovském filmu Snowboarďáci, kde zářila po boku herců Vojty Kotka (31) a Jiřího Mádla (32). V příštím týdnu bude mít v kinech premiéru její nový film LOVEní, ve kterém si zahrála hlavní roli.

V poslední době ale na chvíli pověsila herectví na hřebík a věnovala se navrhování nové kolekce oblečení, která je inspirována spánkem. 

„Vytvořily jsme košilky, které jsou zároveň i šaty. Jsou pohodlné pro noční spánek a krásné na denní nošení. Ráno se probudíte a můžete jít rovnou ven, zůstat ve snu a snít dál," říkají k nové kolekci její autorky. 

Jejich cílem bylo vytvořit kolekci, ve které se ženy budou cítit žensky a uvolněně, ale zároveň by měla být vhodná k lenošení a dennímu snění. „Spánek je důležitý pro všechno, co děláme, pojďme víc snít a odpočívat," dodává Ester Geislerová. 

Na slavnostní představení kolekce dorazila nejmladší ze sester Geislerových v doprovodu své dcery Mii. Podpořit ji přišla také nejstarší Lenka Geislerová, které se přezdívá Lela. Ta zase přivedla svou dceru Mariu.

Obě dospívající ratolesti se předvedly skvěle oblečené, rozhodně tak Geislerovy geny nezapřou. Aby byla sestava kompletní, musela by přijít ještě prostřední ze sester, herečka Aňa (42) , ta ale nakonec na představení kolekce nedorazila. 

VIDEO: Podívejte se na trailer k filmu LOVEní

Video
Video se připravuje ...

Lovení BontonfilmCZ

Fotogalerie
60 fotografií