Jako většina žen, ani Eva Holubová nikdy nebyla spokojená se svým vzhledem. Naopak, měla z něj přímo mindráky! Tím spíše že jí podle jejích vlastních slov na studiích všichni pedagogové neustále říkali, že toho moc nenahraje, protože je jednoduše příliš ošklivá.

Její dcera Karolína však objevila starou matčinu momentku – a tuto kritiku nechápala. Naopak, představitelka Alíše z populární hořké komedie Pupendo jí na fotce připomínala jednu nádhernou hollywoodskou hvězdu!

„A hned: ‚Jak sis mohla myslet, že nejsi krásná?! Vždyť tys byla Julia Roberts!!‘“ pochlubila se Holubová a ke svému snímku s rozčepýřenými vlasy připojila snímek výše zmiňované celosvětově milované herečky s širokým úsměvem a stejně divokým účesem.

„Je to fakt zvláštní, když už se smíříte se svým ksichtem, když přijmete i to, že vás živí, když najdete muže, pro něhož jste krasná… a pak přijde to vaše mrně a začne kádrovat vaše mindráky z mládí, přesvědčovat, že jste byla nesmírně vesmírně krásná,“ popisuje dojatě.

„Na otázku: ‚Proč mi to nedávali najevo?‘ se chvíli zamyslí a pak řekne: ‚Buď ti to záviděli, anebo jsi byla blbá a neslyšela jsi to!!‘ No, takže se trochu nafoukne vaše ego, můj nadhled ho ihned s velkým chechotem propíchne, ale libý pocit zůstane,“ dodala Holubová, která před pár dny oslavila kulaté šedesáté narozeniny.

Jestli tam nějaká podoba s Julií Robertsovou skutečně je, to musíte posoudit sami, je však pravdou, že tahle držitelka Českého lva za vedlejší roli v komedii Ene Bene na šest křížků na krku rozhodně nevypadá!

VIDEO: Eva Holubová přiznala, proč miluje sociální sítě a kdo vymýšlí její vtipné příspěvky! 

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová přiznala, proč miluje sociální sítě a kdo vymýšlí její vtipné příspěvky! Redakce Blesk

Fotogalerie
38 fotografií