Krampolovou na jipku pražské Nemocnice Na Františku převezli minulý týden ve čtvrtek poté, co zkolaboval její cigaretami přetížený organismus. A přestože herec a moderátor věřil, že se už tuto středu dozví, kdy Hanku pustí domů, zatím to tak nevypadá. Krampolová zatím musí v nemocnici zůstat.

„Její stav je zatím neměnný. To víte, to se nespraví za pár dní, její stav se zhoršoval několik let,“ povzdechl si Krampol. Hanka prý už dlouho nejedla, jen kouřila a postupně upadala do letargie. Při pondělní letmé návštěvě byla manželka rozmrzelá. „Je naštvaná, že tam je, ale já jí řekl, ať je ráda, že ji dají dohromady.“

Od té doby Hanku neviděl, lékaři návštěvy nechtějí, pacientka musí mít klid. Podle Krampola manželka upadla do apatie poté, co několik let brala prášky na bolest kvůli sérii zlomenin nohy, ruky a ramene, a do toho občas požila alkohol. „Když jste čtyři roky doma, všechno možný vás bolí, jíte prášky na spánek, bolest, na všechno, pak to trochu zkombinujete s chlastem, jako to udělala ona, tak se ta osobnost úplně změní. Ta holka se úplně změnila,“ řekl herec již dříve.

VIDEO: Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít!

Video
Video se připravuje ...

Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít! David Turek

Fotogalerie
30 fotografií