Už dlouho předtím, než skončila v Nemocnici Na Františku s totálním vyčerpáním organismu, byla jako mátoha. „Několik měsíců jen ležela a vytrácela se jí chuť do života,“ prozradil herec Blesku.

„Myslím, že za to může to strašné množství léků, co brala,“ svěřil se Krampol a připustil, že za stav jeho ženy může i alkohol, kterým hrsti pilulek zapíjela. „To víte... Když jste čtyři roky doma, všechno možný vás bolí, jíte prášky na spánek, bolest, na všechno, pak to trochu zkombinujete s chlastem, tak se ta osobnost úplně změní. Ta holka se úplně změnila!“ posteskl si herec. Pohled na zuboženou manželku ho bolí.

Všechno marné

„Snažil jsem se ji dostat zpátky do života, ale nic nezabíralo. Byla i několikrát u psychologa. Jenže ten jí taky nepomohl. Největší strach mám z toho, co bude, až se vrátí zase domů...“ dodal ztrápený Krampol, kterému je v prázdném bytě smutno. Proto se v pondělí večer vydal do společnosti, aby alespoň na chvilku zapomněl na své trápení s manželkou... O jejím návratu domů ale lékaři zatím nechtějí ani slyšet, natož mluvit.

VIDEO: Jiří Krampol o manželce.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol o manželce David Turek

Fotogalerie
50 fotografií