„Protože jsme s Vaškem Noidem Bártou skoro sourozenci, tak spolu sdílíme spoustu věcí,“ napsala Marta Jandová na instagram a zdůraznila, že lože mezi ně rozhodně nepatří. „Teď už máme i stejnou značku na autě. Podobnou, no. Cítím se jak princezna. Princezna na jednorožcovi,“ rozplývá se u fotky, na které je vidět jak její nová espézetka, tak ta Noidova. A obě jsou vskutku stylové: jsou na nich totiž napsaná jejich jména.

Noid se kvůli tomu, že v podstatě okopírovala jeho nápad, nikterak nezlobil, naopak, na sociální síti jí napsal nadšený výkřik „Hustééééé!“ – a nijak nešetřil ani vykřičníky, napsal jich tam alespoň sedm. Stejně tak jsou z moderní značky na přání Martina auta nadšení i její příznivci, a snímek ocenili více než třemi tisíci „lajků“.

Jandová, dcera slavného frontmana kapely Olypic Petra Jandy (76), zároveň podle hashtagů naznačila, že i když se před časem zranila na horách, nijak jí ortéza v řízení auta nebrání: má totiž automatickou převodovku, ne tu klasickou. Při řízení tak nemusí používat obě nohy během řazení a dávat si pozor na spojku, tudíž si vystačí jenom s jednou končetinou. „Je to míň ‚práce‘. A pohodlnější,“ napsala jedné své fanynce na dotaz, jak se jí s automatickou převodovkou (a také s nalomenou kostí) jezdí.

VIDEO: Nejstarší dcera Petra Jandy Marta přiznala: Táta mě týral! 

Video
Video se připravuje ...

Nejstarší dcera Petra Jandy Marta přiznala: Táta mě týral! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií