Jarda se před časem svěřil Blesku s tím, co ho trápí. Všichni mysleli, že má rakovinu, ale on trpěl hlavně samotou, přestal věřit v budoucnost a uzavíral problém v sobě.

Má práci

Hned po zveřejnění rozhovoru se mu ozvala Markéta a nabídla pomocnou ruku. „Četla jsem, co se stalo. Zajely jsme za Jardou s producentkou Miladou Peřinovou, která je uměleckou ředitelkou mého Fassati Art Festivalu. A už za pár dní jede Jarda do Jerevanu,“ prozradila Fassati, která je hudebníkova dlouholetá kolegyně a kamarádka.

Nový člověk

Milada vezla za ním do Hradce Králové lákavé pracovní nabídky, Markéta několik kufrů oblečení. Houslový virtuos zhubl dvacet kilo a zpěvačka ho navlékla do věcí, které by na sebe dřív nevzal. Nové obleky, košile, kašmírové svetry či rockerská bunda, oranžová mikina a džíny a z Jardy je jiný člověk. „Navíc jsme mu s mým manželem nabídli bydlení u nás v domě. Samostatný pokoj, koupelnu, vlastní prostor,“ řekla Blesku sopranistka.

Cena přátelství

Sama se na podzim 2017 šťastně vdala za tenisového trenéra Martina Fassatiho a přeje všem radost. „Ulevilo se mi, už věřím, že se všechno zase v dobré obrátí. Děkuju za podporu,“ svěřil Blesku s úlevou Jarda. Vydává se zase na koncertní pódia, kam patří. Petr Rezek zpívá v jedné písničce: přátelství, to je někdy víc než láska... A láska ještě jistě přijde. Jaro je k tomu jako stvořené.

Blesková zpráva

1. března natáčí Jaroslav Svěcený jako host novou televizní talk show Mekyho Žbirky.

Fotogalerie
30 fotografií