Mačkali se v panelákovém bytečku a škudlili každou korunu, aby si splnili sen a bydleli ve vlastním domě. Jablonský byl po roce chození s Martou, podnikatelkou v pohostinství, dokonce tak poblázněný, že ji na dovolené v Černé Hoře požádal o ruku. „Dům je dostavěný, zkolaudovaný, ale s tou ženou už nejsem. Dal jsem jí zásnubní prsten, dokonce už jsme měli naplánovaný i termín a místo svatby, ale nakonec se nekonala,“ překvapil jeden z nejvytíženějších imitátorů, který se ještě před třemi roky chomoutu nemohl dočkat.

Tři měsíce poté, co se přestěhoval do nového domu, mu ale snoubenka řekla sbohem a přestěhovala se hned vedle. „Bydleli jsme spolu v novém baráčku a snoubenka se zakoukala do souseda, mého kamaráda. Sundala zásnubní prstýnek a odstěhovala se k němu. Už se dokonce vzali. Zprvu jsem to bral fatálně, ostatně jako vždycky,“ svěřil se webu Luxury Prague Life. Přitom ve vztazích se mu dlouhodobě nedařilo už předtím. Když se poprvé v patnácti nešťastně zamiloval, chtěl spáchat sebevraždu. Nakonec ho od otevřeného okna stáhl jeho otec.

I když je podle informací Nedělního Blesku zase sám, po dvou letech se s fatálním rozchodem už prý dokázal srovnat. „Občas se s jejím, teď už, mužem, potkám u nás v hospůdce, dáme si panáka a pivko a jsme v pohodě. Holt, takový je život,“ říká smířlivě Jablonský s tím, že dřív přitom býval dost žárlivý. Po rozchodu s Martou zkoušel partnerské štěstí ještě s o 13 let mladší Denisou, podle všeho mu to ale zase nevyšlo. „Je pravda, že se na tu ženu až moc upnu, což asi není úplně dobrý.“

S čím vším bojoval

Nalomená psychika ho dostala až na dno –Petr Jablonský přiznává, že byl závislý na alkoholu. „Mně bylo fyzicky úplně zle. Cítil jsem absolutní bezvýchodnost, byl jsem ztracenej a měl jsem strach vystupovat před lidmi,“ prozradil, proč si začal pomáhat alkoholem. „Vzalo mě to tak, že jsem rozesílal zoufalé SMS na všechny strany, a moje manažerka si to tehdy vysvětlila tak, že se chystám zase spáchat sebevraždu. Posílala mě pak k psychiatrovi,“ dodal.

Video: Petr Jablonský imituje prezidenta Miloše Zemana

Video
Video se připravuje ...

Petr Jablonský imituje prezidenta Miloše Zemana Petr Soukup, Petr Jablonský