Blondýnka už v minulosti několikrát ukázala, že se nestydí odhalit své svůdné křivky. Ovšem tentokrát své fanoušky na instagramu překvapila snímkem, kde se předvedla zcela v rouše Evině. Bohužel pro horňáky ale zezadu, a tak se všichni mohli pokochat hlavně jejím zadečkem.

Kaira na odvážných snímcích probíhá nahá na mostě, a tak do celé věci poměrně vtipně zapojila i televizní trend posledních týdnů - seriál Petra Kolečka (34) a Jana Prušinovského (39) Most! „Dycky MOST," připomněla jednu z nejznámějších hlášek a jakési motto celého seriálu.

Některé své příznivce tím samozřejmě pobavila, většinou ale lidé komentovali spíš její tělo. „To je prdelka," pochvaloval si někdo a další člověk také nešetřil chválou. „Pěkný půlky!" Nechyběl ale ani náznak kritiky. „Ty hambo hambatá," škádlil někdo Hrachovcovou.

Tu teď možná trochu mrzí, že si v seriálu Most! nemohla zahrát. Přece jen s roličkami svérázných žen z lidu už má zkušenosti například ze seriálů Přístav či Krejzovi. Možná by se tedy ráda představila i v úloze Luďanovy exmanželky. Jenže té už se skvělým způsobem zhostila Jitka Čvančarová (40). 

VIDEO: Loni řešila Hrachovcová rozvod s manželem Herčíkem! Ten si už dávno vodí domů jinou...

Video
Video se připravuje ...

Manžel Hrachovcové veterinář Herčík: Domů si už vodí jinou Blesk TV

 

Fotogalerie
40 fotografií