Česko-polská zpěvačka Ewa Farna si pracně zakládá na své kariéře zpěvačky a lásku k hudbě nepostaví na druhou kolej ani kvůli tak oblíbené soutěži, jako je StarDance. Jednou už populární soutěž, kterou uvádí Marek Eben (61) a Tereza Kostková (42), s díky odmítla a své účinkování v zatím poslední řadě prý vůbec s nikým neřešila. 

„Že je pro mě prioritou hudba, je samozřejmostí. Nejsem ve fázi, kdy chci obětovat osm sobot a dny v týdnu místo hudby tanci. Třeba to jednou přijde, poněvadž tanec mám ráda, ale miluju koncerty a vždy jsem dávala přednost v životě věcem, které miluju," rozpovídala se Ewa na své sociální síti. 

Zpěvačka se rozhodla o StarDance promluvit, aby jednou provždy zatnula tipec spekulacím, že do soutěže nejde kvůli studu. „Jedna z posledních věcí, které mě charakterizují, je snad stud. Mám se ráda, své tělo naprosto akceptuju, jsem extrovert. Mám ráda různé výzvy, ale mám před sebou krásné koncerty v létě, turné po divadlech a v týdnu píšeme písničky. A tak hudbě (i tanci) zdar," pokračovala mladá brunetka.

I přesto, že ji v nejbližší době na tanečním parketu před porotou v televizi neuvidíme, dveře k této příležitosti ale definitivně nezavřela. Vyhrála jsem na tanečních královnu parketu a taky ,džajvu, čači a valčíku', takže vězte, že rozvlnit své boky dokážu, a třeba to jednou dokážu i vám," dodala zpěvačka, která kvůli své rozjeté kariéře pendluje mezi Českem a Polskem.  

VIDEO: Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií