Finalistka soutěže Česká Miss 2014 si splnila svůj sen a v roce 2016 založila nadaci na podporu dětských domovů. Sama totiž v jednom takovém, i s bratrem Karlem (31), vyrostla. Pro nadaci získala na Českém plese prostřednictvím dobročinné dražby 630 tisíc korun. Kvůli děkovné fotce se šekem, kterou zveřejnila na facebooku, se ale strhlo peklo, které rozpoutal právě Etzler.

„Tak kam asi slečna pojede?“ ptal se rýpavě herec a odpověď Kašákové, že „na Moravu za dětmi“, ocenil řadou smajlíků. „A kam byste doporučoval vy, Mirku?“ zeptala se bezelstně Miss. „Někam za svoje peníze. To si člověk nejvíc užije,“ vpálil jí herec známý třeba z Ordinace v růžové zahradě 2.

Bez důkazů?

Zda má pro své podezření, že by modelka zneužívala nadační peníze pro vlastní potřeby, i nějaké jiné důkazy, než že má instagram plný fotek z cest a dovolených (jak sám poukázal), se ale v diskudi nikdo nedočetl. „Věřte mi, že se pohybuji v prostředí, ve kterém tento názor není zdaleka ojedinělý,“ psal Etzler v jiném z příspěvků do diskuse, kterou záhy majitelka (či správce) profilu smazal(a).

„I my žijeme své soukromé životy a máme jiné pracovní nabídky, partnery, rodiny a přátele, s kterými trávíme čas,“ napsala mu Kašáková a odkázala ho na čísla a fakta ve výročních zprávách své nadace. A dokonce herci nabídla, že ho za dětmi ráda vezme: „Budou nadšené, znají vás totiž jen z TV, kde se nám všem líbíte.“

Když Veroniku včera Blesk kontaktoval, ponechala přestřelku už zcela bez komentáře. „S panem Etzlerem jsme si zavolali a vše vyříkali. Za mě je vyřešeno,“ sdělila Kašáková Blesku. „Napsal jsem svůj názor a slečna Kašáková taky. Tím je to uzavřené,“ zněla SMS od Etzlera.

Fotogalerie
53 fotografií