Simona Krainová má ve svém věku pěknou postavu, ale občas propadne skepsi, že je tlustá, a tak se střemhlav pustí do cvičení, běhání a radikálně změní stravu. Před časem se pustila do třicetidenní výzvy – 5x týdně běhat a 2x týdně cvičit pilates. Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat a Simona se pochlubila plochým bříškem. A tady to začíná. Jednou z komentujících byla i manželka Milana Baroše Tereza.

„Když to čtu, je mi líto skutečných matek, co to tu čtou a srovnávají se s matkou, co se stará jen o svou vizáž a co má chůvu na plný úvazek. Vy jste mamka, co vaří, jezdí s dětmi na kroužky, věnujete se jim a do toho sedíte v práci (což není schůzka na kávě). Vy jste osobnost pro skutečné matky. Vy, co fungujete bez chův, staráte se o domácnost, úklid, děti, do toho kroužky, práce. To je totiž skutečný život a skutečně náročný,“ napsala Tereza.

Ale zřejmě zapomněla, že ona sama nikdy v životě nepracovala, jedinou její povinností je starost o děti, manžela a cvičení. Její instagram je plný fotek, kde se chlubí svou vysekanou postavou.

Krainová jí samozřejmě odepsala a strhla se lavina příspěvků. Většina je na straně Simony a Tereza schytává jeden kopanec za druhým. „Zlatokopka Barošová. Čímpak jste byla, než jste se vdala? Nechápu moc paní Barošovou. Myslel jsem si, že vrána vráně nikdy oči nevyklube. Paní Barošová se akorát uměla dobře vdát. A bude rozdávat rozumy nám obyčejným?“ to je jen střípek z víc než 800 komentářů.

Svou troškou do mlýna přispěly i některé celebrity. Dara Rolins a Kateřina Průšová přidaly zvednutý palec a bývalá tenistka Iveta Benešová se krapet rozohnila: „Naprostý souhlas! Nechápu, že se ozve zrovna někdo, kdo si žije v luxusu, finance neřeší, ale sám si nevydělal ani na kliku od dveří! Úplně mimo!“

Není divu, že si Tereza Barošová svůj profil raději uzamkla...

VIDEO: Simona Krainová: Konečně řekla pravdu o všech svých plastikách!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Konečně řekla pravdu o všech svých plastikách! Markéta Reinischová, Lukáš Červený


Fotogalerie
31 fotografií