Na všech těch dokonalých snímcích totiž Bendová jaksi zapomíná zmínit, že Tenerife rozhodně není v zimních měsících ideálním místem na dovolenou. Každý den přitom alespoň dvakrát pošle necelým 86 tisícům svých followerů pozdrav z pláže a zmíní krásné počasí alespoň hashtagem, aby se neřeklo.

Ani slůvko o tom, že na Kanárských ostrovech fouká hodně silný a hodně studený vítr, a to i v létě, že tam často sprchne a že Atlantský oceán, který tuhle idylku obklopuje, je díky Kanárskému mořskému proudu velice chladný. Od prosince do května se teplota vody vyšplhá nanejvýš na devatenáct stupňů.

Člověk se neohřeje ani na pobřeží, v těchto dnech je tam kolem sedmnácti stupňů, a není tedy náhodou, že pláže jsou na jejích snímcích liduprázdné. Na druhou stranu, v Praze je nyní kolem pěti stupňů, a to rozhodně není teplota, se kterou by se měl kdokoliv potřebu vychloubat na internetu...

Dotazy na počasí v této na první pohled perfektní destinaci se ale na profilu pohledné brunetky začaly množit, a přesto, že Bendová zprvu prohlašovala, že chodí pravidelně plavat, nakonec kápla božskou. Připustila, že se koupe jenom jeden člen rodiny, syn Václav (11). „Vašík je pořád ve vodě, což tedy nechápu, protože je studená jako prase. Ale je to otužilec!!!“ napsala k snímku synka dovádějícího ve vlnách.

Její fanoušci začali nakonec zpochybňovat i to, zda je Bendová vůbec u moře. Pouhý den před odletem totiž propagovala kliniku estetické medicíny, kde si liposukcí nechala upravit stehna, koncem ledna řádila s partnerem a dětmi na horách ve značkovém oblečení a se značkovým vybavením, a také se nechala „opékat“ v soláriu. Pochopitelně opět v rámci reklamy. Bendová se teď zkrátka realizuje jako influencerka.

„Průběžně přidává fotky, aby fungovala reklama pro cestovku. Kdybys projel celý Tenerife křížem krážem, tak je tam teď určitě nenajdeš,“ myslí si jeden z uživatelů Instagramu a dalšímu se nezdá prohlášení Bendové, že právě uběhla 6,5 kilometru. Jen krátce po liposukci... Vnadná herečka se k jejich podezření však nijak nevyjádřila a naopak se rozhodla potěšit své příznivce dalšími a dalšími selfíčky, na nichž ukazuje své úctyhodné poprsí prakticky v celé kráse.

VIDEO: Lesk! Odvážná Bendová se nahoty nebojí! A herečka Preissová se po dvaceti letech dočkala hlavní role

Video
Video se připravuje ...

Odvážná Bendová se nahoty nebojí! A herečka Preissová se po dvaceti letech dočkala hlavní role Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií