Na začátku loňského srpna oznámil hokejista rozchod s manželkou po sedmi letech a prostřednictvím statusu na facebooku přiznal, že měli problémy již delší dobu. Ovšem zpěvačka na to vzápětí reagovala překvapeně a šokovaně, jako by o ničem dopředu nevěděla. Necelý měsíc na to navíc Plekanec v dalším příspěvku veřejně přiznal svůj nový vztah, s tenistkou Lucií Šafářovou (32).

Není divu, že to tak vedlo ke spekulacím, že byl s krásnou a úspěšnou blondýnou své ženě již nějaký ten čas nevěrný. Sama Vondráčková tomu už také věří, jak nyní přiznala. „Z médií jsem se dodatečně dozvídala, že můj muž a paní Šafářová byli dlouhá léta přáteli. Což mi přišlo zajímavé, protože její jméno v naší domácnosti nikdy nezaznělo,“ uvedla v rozhovoru pro týdeník Téma.

Zatímco tehdy si prý žádných náznaků nevěry nevšimla, teď to vidí trochu jinak. „Zpětně mi vše zapadá dohromady. Zjišťuji, že zatímco jsem byla doma s ročním miminkem a starala se o dalšího čtyřletého raubíře, byla druhá půlka páru už v úplně jiném světě. Protože doma se ukazovala jen minimálně. Byla zřejmě příliš zaměstnaná jinde,“ povzdechla si herečka a zpěvačka.

„To je život. A prý velice častý scénář,“ dodala ale vzápětí a naznačila tak, že se snaží jít dál, i když ji to všechno ještě očividně dost bolí. Zranilo ji zřejmě i to, že Tomáš ji i jejich syny Matyáše (7) a Adama (3) přestěhoval do jiného domu a v původním sám zůstal a dokonce si tam přivedl i Šafářovou. „Přišlo mi to zvláštní. Ale každý samozřejmě považuje za normální něco jiného. Asi jsou podobné vztahy po třech týdnech od odchodu z manželství v některých rodinách normální,“ popsala zklamaně.

Stěhování ostatně podle ní zasáhlo i jejich děti. „Denně míjíme náš bývalý dům, který zeje prázdnotou. To je pro nás divný pocit. Ale znáte to, co vás nezabije…,“ dodala v Tématu Vondráčková, která přesto i dál s potomky zůstává v Kanadě.

Nutno dodat, že bez ohledu na to, co tvrdí Lucie Vondráčková, trvají jak Tomáš Plekanec, tak Lucie Šafářová na tom, že se dali dohramady až po faktickém krachu hokejistova manželství.

VIDEO: Podobnou situaci prožívá Lucie také v rámci děje filmu Léto s gentlemanem! Jsem věrná kr*va, co je sama doma, stěžuje si.

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

 

Fotogalerie
79 fotografií