Porovnávat šestnáct let staré fotky z premiéry Galilea z roku 2003 z Divadla Hybernia se snímky, které vznikly při znovuobnovené premiéře v divadle Kalich, je vskutku kuriózní. Někteří umělci totiž vypadají, jako kdyby vůbec nestárli! Alespoň tedy co se týče hlavních postav, do kterých se zub času snad vůbec nezakousl. Je sice pravda, že přibyly nějaké ty vrásky nebo šediny, ale do svých starých kostýmů se vešli snad všichni. 

Ústřední part Galilea a Miy stejně jako před lety i nyní patří Janku Ledeckému (56) a Sabině Laurinové (46). V roce 2003 jemu bylo čerstvých čtyřicet, jí třicet, on měl bujnou tmavou kštici a ona fungující vztah s rockerem Josefem Vojtkem (53), kterému dala v roce 2002 dceru Valentýnu (17).

V roce 2019 sice Ledecký účes notně zkrátil a místo havraní černě je to spíše pepř a sůl. V kariérním, ale i v osobním životě je rozhodně spokojený - například jeho dcera Ester (23) se díky jeho (především finanční) podpoře může pochlubit dvěma zlatými olympijskými medailemi. Zato Laurinové se moc nedaří, k dceři Valentýně za ta léta přibyla dcera Maja (10), kterou si pořídila se stomatologem Karlem Kameníkem (51). Svatebních zvonů se ale zatím nedočkala.

 

Svůdnou Gianu di Medici si opět střihla herečka Ivana Chýlková (55), která stále vypadá ve svém odvážném kostýmu sexy. Však si za něj také vyslechla dlouhý aplaus – za těch šestnáct let se její křivky nijak neproměnily, stále je krásně štíhlá.

Jejím životním partnerem je stejně jako před lety herec Jan Kraus (65), jemuž povila syna Jáchyma (20), poslední dobou se však spekuluje, že dvojice spolu již několik měsíců nežije. Podle všeho by v tom měl být někdo třetí, ač je to k nevíře, známý moderátor Show Jana Krause je vyhlášeným proutníkem…

Ostatně prohlédněte si celou naši galerii, kde naleznete srovnání s hereckým ansámblem z roku 2003 a 2019.

VIDEO: Proč se  Ivana Chýlková bojí na jevišti v muzikálu Galileo?

Fotogalerie
33 fotografií