Do divadla Hybernia dorazila Monika Babišová v přiléhavých červeno-oranžových šatech s dlouhým rukávem a černým psaníčkem. Je až s podivem, že krásné blondýnce pravděpodobně nedošlo, že na této události bude spousta všudypřítomných fotografů, jejichž ostré světlo při fotografování prosvítí tenký materiál látky.

Nechtěně se tak pochlubila nejen svou perfektní postavou, ale také tělovou podprsenkou, která jí pod šaty prosvítala. Radost nebude mít ani při pohledu na své fotografie zezadu. Zřejmě totiž nezvolila správnou velikost šatů a na zádech se jí vytvořily nepěkné zářezy. 

Již dříve se přitom Blesku svěřila, že je módní milovnicí a na kvalitní kousky si potrpí. „Jeden model si beru někdy dvakrát, ale snažím se to nenosit moc rychle po sobě, aby si toho nikdo moc nevšiml. Já dávám věci hodně na charitu, na jarmark, na minibázárek, věci se většinou prodají a je to k užitku, něco dávám příbuzným, takže to koluje,“ prozradila loni Babišová. Po tomto módním přešlapu zřejmě poletí průsvitné šaty na charitu rychlostí blesku. 

Vzhledem k manželovu vysokému postu ale určitě nebude problém poslední faux pas rychle napravit. Za oblečení totiž utrácí velké peníze. Za módu utrácím hodně, ale kolik to je, to vážně nevím. Nikdy jsem to nepočítala a radši to ani nechci vědět. Myslím, že teďka, co je Andrej v politice, jsem začala utrácet ještě víc. Vzhledem k tomu, že musím mít relativně často slušné oblečení, tak utrácím fakt hodně,“ svěřila se Blesku Babišová. 

VIDEO: Babiš prozradil, čím potěší svou ženu Moniku. A navázal v Singapuru na Havla s Klausem...

Fotogalerie
85 fotografií