Kromě Luďka v Mostu! má herec ve svém repertoáru víc „ujetých“ úloh, jak si sám uvědomuje. Není to podle něj ale pravidlem. „Nemám pocit, že jsem v žádné škatuli. Na divadle hraju kluka s Aspergerovým syndromem, který je teda taky trochu ujetej, ale spíš jemnej, bojí se zvedat telefon. Hraju i Cyrana. V Ženách v běhu normálního tatínka,“ popisoval v pořadu Lucie Výborné (49) na Radiožurnálu představitel Jardy Hejla z nekonečného seriálu Ulice.

Když má ale zahrát zlo, nemusí prý v sobě dlouho hledat. „Člověk je nějak namíchanej z anděla a ďábla a teď jde o to, jestli ďábla vytáhnout, nebo ne. Já s tím teda problém nemám. Musím v sobě některé věci krotit. Já o svých démonech vím zcela jasně, “ svěřil se Hofmann, který má ale pocit, že s přibývajícím věkem se zklidňuje.

„Ale ne že chci někoho vyhazovat z okna. Jsem snad takovej sangvinik namíchanej s cholerikem," zhodnotil sám sebe. „Mám to v genech a přesně vím po kom. A je to čím dál tím míň. Impulzivnost už nenajíždí tak rychle jako ve dvaceti. Čím jsem starší, tím líp to krotím,“ vysvětloval herec.

Ten v minulosti žil v partnerském vztahu s kolegyní z Mostu! Jitkou Čvančarovou (40). Jenže poté, co byl přistižen v nevěstinci, se Jitka zhroutila a přišel rozchod. Své temné stránky si Martin nyní vybíjí nejen v práci, ale třeba i boxem. „Nějaké přetlaky, nervy, běsy ze sebe člověk sportem dostane,“ dodal v na Radiožurnálu »Luděk z Mostu!«.

VIDEO: Martinův seriálový syn Tonda byl ve Studiu Blesku: Co prozradil?

 

Fotogalerie
58 fotografií