Baviče nejvíc dopálilo, že muž, který jim zničil bok bavoráku, z místa nehody bez skrupulí ujel. „Na té straně zrovna seděla moje Hanička, strašně se lekla. Podívejte, stát se může ledacos, ale přece pak nemůže řidič zmizet jak pára nad hrncem,“ rozčiloval se v Aha! Krampol. Nehoda vyděsila nejen ženu Hanku (57), ale také fenečku Žanetku.

Za volantem nabouraného vozu seděla muzikálová hvězda Radim Flender (44). Ten okamžitě zavolal policii. „Pak jsme potkali sypač a a pán nám prozradil, kde viděl džíp stát,“ popsal Radim, který si zahrál na detektiva. A jako soukromé očko měl úspěch.

Dostali se k rodičům nezodpovědného řidiče, ale ti vše zapřeli. Jenže mezitím si řidič všiml, že nechal na místě nehody svou SPZ. Tak se raději pokorně vrátil. „Omluvil se, přiznal sjetá kola,“ prozradil Flender.

Aby se zlepšila atmosféra, vrátila se skupinka zpět do Prahy a Radim vzal všechny do kavárny na Malé Straně, kde jednou měsíčně vystupuje. Dali si večeři, a pak si dokonce všichni zazpívali s kytarou. „Domluvili jsme se s Radimem, který vydal svou první desku, že spolu budeme jezdit s pořadem Nikdo není perfektní,“ uzavřel Krampol. Všechno zlé je tak pro něco dobré.

Magnet na nehody

Jirka Krampol v roce 2016 seděl spolu se zpěvákem Karlem Bláhou (71) ve voze, který řídil Jakub Herzán (33). Vezl je na vystoupení do Brna. Po cestě došlo k incidentu, při němž měl Herzán urazit při jízdě bulharskému řidiči zrcátko. Jakub nadýchal 2,65 promile. Případ se uzavřel teprve loni v listopadu u benešovského soudu.

VIDEO: Krampolovi měli nehodu, viník ujel! A trápení hvězdy seriálu Most!

Video
Video se připravuje ...

Krampolovi měli nehodu, viník ujel! A trápení hvězdy seriálu Most! Blesk TV

Fotogalerie
93 fotografií