Slova, ze kterých mrazí! Nová ukázka z filmu Léto s gentlemanem tne totiž přímo do živého. Oblíbená herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková v něm ztvárňuje dceru hlavní hrdinky Anny v podání Aleny Antalové, která trpí v nefungujícím manželství s Miroslavem Šimůnkem (40). „Mami, já jsem zoufalá. Roman je workoholik, nosí si to domů. Jsem imrvére doma s dětma sama, já už nemůžu. Oni potřebujou mužskou ruku,“ stěžuje si Vondráčková jakožto filmová Anička se slzami na krajíčku.

„Já mám pocit, že si někoho našel. Já se asi nechám rozvést,“ pofňukává její hrdinka, stejně jako Vondráčková dvojnásobná maminka. Když se své smutné dcery Anna ptá, zda není třeba i ona svému muži nevěrná, dívka jen sklesle zavrtí hlavou: „Já jsem kr*va věrná.“ Otázkou nyní zůstává, jak moc v tu chvíli krásná plavovláska svou roli hraje, anebo zda jí jde přímo od srdce…

„Jak té holce asi muselo být, když tyto věty říkala? My o její situaci doma ještě nevěděli. A musím uznat, že na sobě opravdu nedala nic znát. Muselo to pro ni být hodně těžké,“ prohlásil o bizarní shodě náhod režisér filmu Jiří Adamec (70) pro Aha!.

Lucie se navíc kvůli odebraným pasům nemůže vzdálit z Montrealu, a tak přijde o premiéru svého nového snímku, jenž bude dozajista mnohem úspěšnější než katastrofální The Perfect Kiss. „Je to opravdu mrzuté, protože Lucčin herecký výkon je ve filmu vynikající a na premiéře by byla za hvězdu,“ myslí si Adamec, který film točil podle scénáře Jaromíra Hanzlíka.

Premiéra Léta s gentlemanem není navíc první akcí, kterou si sympatická zpěvačka kvůli rozvodovému řízení musela odepřít. Kromě české premiéry filmu The Perfect Kiss zrušila také křest alba Růže, a nedostavila se ani na lednovou premiéru krátkometrážního snímku Beyond Her Lens. Místo ní se slavnostního večera zúčastnili alespoň její rodiče, muzikant Jiří Vondráček (68) a textařka Hana Sorrosová (60).

VIDEO: Oficiální trailer: Hanzlíkovo Léto s gentlemanem představuje hlavní hrdiny.

Video
Video se připravuje ...

Oficiální trailer: Hanzlíkovo Léto s gentlemanem představuje hlavní hrdiny. Bioscop

Fotogalerie
44 fotografií