S tím, že se Tereza Černochová vrátila zpátky na pódium, se pochlubila sama zpěvačka prostřednictvím sociálních sítí. „Už jsem zpátky v procesu… Čertík z krabičky vypuštěn,“ napsala k dynamickému snímku, na němž v kostýmu ikonické sochy Svobody dovádí na pódiu – a nechala dokonce i nahlédnout diváky do hlubin svého dekoltu. Dcera slavného a oblíbeného písničkáře Karla Černocha (†64) a matka čtyřleté Laury je zkrátka živel!

„Už to budou tři měsíce, co jsem si tak nevinně uklouzla při třídění odpadu… Jsem ráda, že už můžu zase jezdit,“ napsala pohledná blondýnka koncem ledna na Instagram a připojila video, na kterém pilně trénuje na rotopedu, aby byla co nejdříve zase fit.

Kvůli komplikovanému zranění nohy nemohla odehrát prosincové koncerty v Lucerna Music Baru a v Monkey Business ji tak po dobu její nepřítomnosti nahradila mladičká Tereza Mašková (22), vítězka SuperStar pro rok 2018, a čokoládová kráska Tonya Graves (48).

Černochová se proto nyní těší na jarní turné, během kterého navštíví například Bratislavu, Ostravu, Olomouc nebo třeba Karlovy Vary. „Letos už máme za sebou kapelnické soustředění, na kterém jsme se na koncerty skvěle naladili,“ svěřila se pro Novinky.cz. „Těšíme se na naše fanoušky a ti se zas můžou těšit na písničky z nového alba,“ přislíbila. Loňská deska Bad Time For Gentlemen se totiž náramně vydařila – a byla dokonce nominována na ceny Anděl.

 

VIDEO: Monkey Business v roce 2013: Matěj Ruppert předvedl ujetou show!

Video
Video se připravuje ...

Co to je za úlet?! Monkey Business předvedli ujetou show. Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
24 fotografií