To je pro Dádu paradoxně dobrá zpráva. Soud by se mohl sejít co nejdřív, protože nejsou žádné rozpory mezi dechovou zkouškou a krví. „V případech, kdy je důkazní situace jednoznačná, může být vše vyřízeno relativně rychle ve zkráceném řízení,“ potvrdil Blesku renomovaný pražský právník JUDr. Jan Černý.

I když soudu se Patrasová samozřejmě nevyhne. „Když má účastník nehody nad jedno promile, považuje se to za trestný čin,“ upozornil Černý. Dádě proto hrozí až tři roky natvrdo, ale vzhledem k tomu, že jde o první provinění, bude k tomu jistě přihlédnuto. Při nehodě navíc došlo jen na „plechy“, účastníci karambolu jinak vyvázli bez zranění.

Jak dlouho si herečka nesedne za volant svého mercedesu, je ve hvězdách. „Dobu odebrání řidičského oprávnění stanoví soud. Je to případ od případu, mnoho věcí může mluvit pro i proti,“ ujistil právník.

Pila jsem, a hodně!

Po bouračce, ke které došlo na druhý svátek vánoční, Dáda nadýchala 2,5 promile, ale tvrdila, že jde o zbytkový alkohol z předešlého dne. Teprve před pár dny přiznala barvu.

„Pila jsem hodně. Usnula jsem až nad ránem. Probudil mě syn Felix, aby mi připomněl představení. V panice, abych nezmeškala, jsem popadla věci a sedla do auta...“ řekla Patrasová v rozhovoru pro týdeník Sedmička. „Nevím, jak mě to mohlo napadnout... Byla to jedna z největších pitomostí, které jsem v životě udělala,“ kála se.

Prý ji rozložily fotky, na nichž si manžel Felix Slováček (75) užíval vánoční pohodu s milenkou Lucií Gelemovou (36), ač se jen pár hodin předtím veselil doma s rodinou. Na křižovatce jen asi 500 m od vily, kde bydlí, pak nabourala do auta, z jehož řidiče se následně vyklubal mezinárodně hledaný Ukrajinec.

VIDEO: Dáda poté, co po nehodě poprvé opustila svůj dům! Kam zamířila?

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová poprvé po vánoční bouračce na veřejnosti! Martin Hykl

Fotogalerie
85 fotografií