Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Sandra Parmová se před nedávnem rozhodla k radikálnímu kroku. Toužila po plnějším výstřihu, a tak si prsa nechala chirurgicky přifouknout. 

„Vždycky jsem měla malá prsa, ale během kojení jsem zažila, jaké to je mít plný dekolt a musím přiznat, že jsem si na to velmi rychle zvykla. Takže i po tom, co jsem přestala kojit a prsa se vrátila do původního stavu, si ten pocit chci zase dopřát,“ prozradila krásná zprávařka ještě před zákrokem, proč se pro plastiku rozhodla.

Výběr velikosti nechávala na svém doktorovi, protože netušila, jaká velikost se k ní bude nejvíc hodit. Po operaci, která proběhla koncem listopadu, si nemohla krásná moderátorka celý proces vynachválit. „Ani nevíte, jak jsem nadšená. Od recepce na sál, profík vedle profíka,“ chválila si práci doktorů Parmová.

Po operaci ale následovalo dlouhé šestitýdenní období, kdy musela svůj nový skvost uzamknout do stahovací podprsenky, aby ho vymodelovala k dokonalosti a téměř celou dobu mohla spát jen na zádech. Během té doby samozřejmě i pracovala, ale ani na natáčení si od stahovací podprsenky neodpočinula. 

„Zatím jsem ji pokaždé měla. Jen stahovací pás mám dovoleno na chvíli sundat. Jinak ho ale nosím, stejně jako podprsenku, nepřetržitě. Implantáty díky tomu drží na místě a pomáhá jim to správně přilnout k prsní tkáni,“ prozradila na svém Instagramu pohledná zprávařka. 

Trpělivost a poctivé čekání se vyplatilo. Jizvy jsou zahojeny a vše je na svém místě, a tak se mohla Sandra konečně svým novým zkrášlením pochlubit také svým fanouškům. 

„Konečně jsem našla čas vyfotit vám porovnání před a po. Mám šest týdnů po operaci, už nemusím nosit kompresní prádlo a děkuji panu doktorovi, že můžu zažívat tenhle pocit. Takže, co vy na to?“ napsala nadšená moderátorka.

VIDEO: Sandra Parmová: Asi se nechám ukecat na další dítě!

Video
Video se připravuje ...

Sandra Parmová: Asi se nechám ukecat na další dítě! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
62 fotografií