„Ano, pila jsem. A přiznávám, že jsem pila hodně," uvedla na pravou míru svých 2,5 promile v rozhovoru pro týdeník Sedmička Patrasová. Dříve přitom všechna obvinění z opilosti odmítala. „Jděte do p....haj*lu!" byla její první reakce záhy po bouračce. „Já jsem žádný alkohol nepila, to bych nesedla za volant," dušovala se posléze ve vyjádření pro TV Nova.

Později se raději obrnila mlčením a držela se v ústraní. Po více než 20 dnech od osudné bouračky vyšla ale teď konečně s pravdou na světlo. Svou chybu částečně vysvětluje samotou, jelikož zatímco na Štědrý den se sešla s celou rodinou, tedy s dospělými ratolestmi Aničkou (23) a Felixem (35) i vnoučaty a dokonce i s nevěrným manželem Felixem Slováčkem (75), den na to osaměla. Jedinou berličkou se tak stal právě alkohol.

Ostatně právě svou dceru do celé kauzy tak trochu zatáhla, když tvrdila, že pila pouze „den předtím u dcery Aničky", jenže ta to samozřejmě odmítla s tím, že se na první svátek vánoční s maminkou vůbec neviděly.

Fotogalerie: Opilou Dádu Patrasovou po "mazlení" s…
20 fotografií

Každopádně herečka se už rozhodla převzít za své činy odpovědnost a promluvit pravdu. „Byla to jedna z největších pitomostí, které jsem v životě udělala. Nevím, jak mě mohlo napadnout řídit po flámu," kála se pro Sedmičku Dáda, která očividně lituje. Útěchou jí může být, že kvůli jízdě v opilosti nepřišel vlastně nikdo k úrazu. 

Při autonehodě 26. prosince Patrasová jela svým vozem do divadla, kde měla vystupovat, jenže zhruba minutu od domu do ní údajně v ostré zatáčce nabouralo protijedoucí auto. Podle královny dětských srdcí to byla právě ona, kdo zavolal policii, zatímco druhý řidič se dal na útěk. Není divu, později vyšlo najevo, že se jednalo o mezinárodně hledaného Ukrajince bez povolení k pobytu. Jenže pak hlídka dorazila a naměřila Dádě 2,5 promile v krvi.

VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz

Fotogalerie
130 fotografií