Hollywoodský fešák George Clooney byl na svém čuníkovi Maxovi závislý a zajistil mu takový luxus, že se o tom málokomu zdálo. Rovněž si ho pořizoval jako kilového drobečka, ale nakonec dosáhl váhy 150 kilogramů a dožil se 19 let! A to zřejmě čeká i růžovou blogerku Dominiku Myslivcovou, která ho dostala darem.

Dostala jsem nejkrásnější, nejoriginálnější dáreček. Malinkého Louise! Jen si musím na něj ještě pár dní počkat, protože je to ještě mimi a potřebuje mateřské mlíčko. Ale je tak úžasný, už teď ho miluji. Snad mi z něj nevyroste obrovský čuník!“ pochlubila se na sociální síti modelka.

„Těším se na fotky ze zabijačky,“ napsal jeden z fanoušků. „Tzv. slaninové semínko. Ale myslel jsem, že s jedním čuníkem Myslivcová už lože sdílí,“ rýpl si další.

„Domi, pokud nebudeš mít doma plemeno Royal Dandie, tak počítej s velkým pašíkem. RD se prodávají pouze v USA a je těžké je sem vůbec dostat. Doporučuji nechat čuníka tam, kde je, jinak ho za rok budeš dávat o dům dál,“ radí další z diskutujících.

VIDEO: Barbie Myslivcová o songu, který vydala ze srandy: Mám přes 80 milionů zhlédnutí! Nečekala jsem to...

Video
Video se připravuje ...

Barbie Myslivcová o songu, který vydala ze srandy: Mám přes 80 milionů zhlédnutí! Nečekala jsem to... Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií