V noci z úterý na středu jela z představení a, jelikož měla hlad, na benzinové pumpě si koupila slané brambůrky. Jenže ji nenapadlo přečíst si složení – a to se jí vymstilo. Brambůrky totiž obsahovaly stopové množství máku, na který je odmala alergická, podobně jako třeba na oříšky a skořici. V hotelu pak začala otékat, a když ji její kolega Bořek Slezáček(51) vezl narychlo půjčeným autem do nemocnice, už téměř ani nedýchala. Ve výtahu nemocnice potom, celá fialová, zkolabovala zcela.

V kritickém stavu si poležela na JIP, jenže jakmile jí dávky kortikoidů a dalších léků trochu ulevily, podepsala revers – a zase se vrhla do víru práce. Jen krátce poté, co byla na umření, už hrála v Brně divadelní představení Hledám milence, zn.: Spěchá!.

Neodpočinula si dokonce ani následující den, kdy moderovala módní přehlídku k 20. výročí tvorby návrhářky Gábiny Páralové. „Měla jsem to dlouho dopředu nasmlouvané a nechtěla jsem to rušit. Našli mi spolumoderátora, abych celý večer netáhla sama,“ svěřila se Decastelo deníku Aha! ještě před přehlídkou.

Hazard se zdravím

Zachovala se tedy sice jako skutečná profesionálka, na jejím oslabeném organismu se to však přece jenom podepsalo. „Večer mě vezla kamarádka domů a byla jsem na kapačkách v nemocnici. Ten adrenalin v práci mě vybičuje, že vydržím, ale pak...“ prozradila Eva s tím, že si teď konečně naordinovala dlouho potřebný odpočinek. Její tělo rozhodně trochu regenerace uvítá. „Jsem doma, mám prášky a pořád jenom spím,“ dodala krásná zrzka. Snad si konečně  půvabná čtyřicátnice uvědomí, že zdraví máme jen jedno, a rozhodně by se s ním nemělo takhle lehkomyslně hazardovat...

Fotogalerie
79 fotografií