„To vás fakt nenapadlo, že jeden z důvodů našeho rozchodu byl právě fakt, že s ním dítě nechci?“ zareagovala zpěvačka na sociální síti vztekle na dohady o tom, jak ji sebralo těhotenství Alagič. Následně ale zveřejnila ofocený motivační citát: „Co je tvoje, si tě najde.“ V příspěvku též zmínila štěstí, lásku, rodinu, osud i slzy. Ačkoliv ani jednou přímo nezmínila svého expartnera, někteří lidé v komentářích ani na vteřinku nezapochybovali, že řeč je právě o něm. A tak se řeč opět stočila na rozchod známé dvojice, která spolu byla sedm let.

„Nejsem fanoušek Rytmuse a Jasminy už vůbec ne, ale já jen nechápu, že když jsi teda nechtěla mít dítě s Rytmusem, protože jsi pravděpodobně zjistila, jaký je a že ti za to nestojí, proč jsi potom vzpomínala na 8. oktober?“ podivovala se jedna dáma a Daře vyčetla, že řešila rapperovu smazanou píseň o jejich lásce. Kromě toho jí radila, aby se snažila spíše zapomenout a žila si svůj život, zvlášť když expříteli a jeho těhotné snoubence veřejně přála štěstí.

Rolins ale překvapivě tento komentář nenechala bez reakce. „Když někoho přestaneš milovat, souvisí s tím i fakt, že už s ním nechceš dítě. A tak si povíte, že půjdete oba vlastní cestou. Při rozchodu nemusí jít vždy zákonitě o zklamání, podrazy, výčitky a hysterii. Rozešli jsme se v míru. A já si budu v míru vzpomínat, kdy chci, jak a na co chci, kdy se mi zachce,“ obhajovala se s tím, že osudná písnička bude mít vždy místo v jejím životě. Jak navíc vyplynulo z diskuse, údajně plánuje sama o rozchodu složit píseň.

„Nechápu, čím a jak přesně tím můžu KOMUKOLIV ublížit či škodit. To fakt tvoje hlava nebere tak jednoduchou logiku věci, života, vnímání, cítění, přirozené empatie a obyčejné úcty ke všemu, co projde srdcem, nebo jak už mám své pohnutky lépe popsat?“ podivila se Dara a na svých kriticích nenechala nit suchou. „Nemáš pocit, že se vrtáš do věcí, do kterých ti nic není? Nerozumíš jim, netýkají se tě, nevidíš do nich. Existuje limit, respekt, slušnost. Už stačí. Vykašli se na rady, kámo,“ vzkázala každému, kdo by jí chtěl mluvit do života.

Vzápětí se za ni postavili i někteří její fanoušci a podivovali se, proč vlastně všichni řeší to, jak Dara snáší rozchod a Rytmusův nový vztah s Jasminou, s níž se stačil již zasnoubit i zplodit potomka. „Mě vůbec nenapadlo spojit si Dařiny posty s jejím ex. Ona když napíše, že prší, hned je z toho splín kvůli ex, a když napíše, že je pěkně, tak se jakože snaží veselostí zakrýt splín,“ klepe si kdosi na čelo a dodává: „Mně přijde Dara v pohodě, pěkná a úspěšná žena, jde z ní dobrá energie.“

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
71 fotografií