Nehoda dvou aut na pražské křižovatce ulic Korunní a Boleslavská se stala ve středu kolem druhé odpoledne. Jednou z účastnic byla i herečka Dáda Patrasová!

„Nehoda se jako taková obešla naštěstí bez zranění. Policisté podrobili oba řidiče orientačním dechovým zkouškám. U jednoho z řidičů, respektive řidiček, byla orientační dechová zkouška opakovaně pozitivní, kdy ve všech případech byla naměřená hodnota přibližně dvě a půl promile alkoholu v dechu. Z toho důvodu je v tuto chvíli řidička podezřelá z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Dáda stejně jako druhý řidič byla vypovídat na policejní stanici. Když ji opouštěla, rozhodně se nesmála, naopak vulgárně povykovala a navíc tvrdila, že ona opilá nebyla. "V žádném případě. To bych prostě nesedla za volant. To je nesmysl," uvedla pro TopStar. Pro Novu připustila jen to, že předchozí den pila. "Večer předtím jsem pila alkohol u dcery Aničky," pronesla Patrasová, která tím možná chtěla naznačit, že by se mohlo jednat o takzvaný "zbytkový alkohol". Na ten je nicméně 2,5 promile poněkud mnoho.

Patrasové manžel Felix Slováček alkohol u své ženy potvrdil a její dcera Anička se rovněž nepřímo vyjádřila. Na sociální síť napsala: "Vypínám do konce roku sociální sítě. Nemám na to žaludek. Kéž je vám všem dobře. Dobrou noc." Je zřejmé, že o problémech své matky moc dobře ví a netěší ji, že pod vlivem způsobila nehodu, při které se někomu mohlo něco stát.

VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz


Fotogalerie
26 fotografií