V Praze probíhal křest charitativního kalendáře, jehož výtěžek poputuje na podporu Alzheimer Home, tedy pro pacienty trpícími Alzheimerovou chorobou. V předvánočním čase přijely kalendář podpořit známé osobnosti. Společně ho pokřtili Jiřina Bohdalová (87), Marián Vojtko (45), Heidu Janků (56) nebo Libor Bouček (38). Mezi pozvanými nechyběl ani nemocný Michal David (58), který se i přes zdravotní potíže celý večer usmíval a moderátorka Eva Perkausová.

A právě Perkausová se postarala o pořádný trapas. I přesto, že jí to večer velice slušelo, neodhadla úplně velikost legín a vystavila na obdiv všem přítomným pořádný zářez. Moderátorka, která je zvyklá, že při moderování televizních zpráv sedí za pultíkem, si po zhlédnutí fotografií z této akce příště pořádně rozmyslí, co si na sebe obleče.

Trapná situace ji ale v pracovním tempu nepřibrzdila. Pro Novinky.cz přiznala, že bude mít letos Vánoce spíše pracovní. Bude totiž poprvé uvádět zprávy přes svátky. „Vyšla řada na mě s Romanem Šebrlem (44), budeme mít směnu celé svátky. Budeme se tedy spolu zřejmě po dnech střídat,” svěřila se.

VIDEO: Eva Perkausová o partnerovi: Pořád nevím, jestli je to ten pravý

Video
Video se připravuje ...

Eva Perkausová o partnerovi: Pořád nevím, jestli je to ten pravý Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
69 fotografií