Po nevydařených vztazích se Šárka Vaňková vzdala pěvecké kariéry v Česku a nadobro se odstěhovala na Slovensko. Tam ji zavedla nová láska.

„Mám skvělého partnera. Beru ho už po těch letech jako svého muže a lejstro pro mě zatím není důležité. Snad jednou, až by přišlo na svět malé… A přiznám se, že bylo období, kdy mi bušilo srdce při každým pohledu na kočárek nebo těhotenské bříško. Ale říkám si, že osud a příroda asi vědí, co dělají. Snad je opravdu vše tak, jak má být,“ prozradila eXtra.cz Vaňková, která touží po dítěti.

Zpívání se na Slovensku už vůbec nevěnuje. Začala žít obyčejný život. Našla si práci v kosmetické firmě jako manažerka obchodu a k tomu dělá make-up artistku. „To, co žiji teď, je opravdové. Nic imaginárního, nic, z čeho bych byla smutná. Je to můj svět,“ přiznala s tím, že k profesi zpěvačky by se už nevrátila.

Ta si v Bratislavě, kde s partnerem žijí, zvykla velmi rychle. Začlenila se mezi místní, ale jak říká, v určitých ohledech se musela proměnit. Jediné, co jí v sousední zemi schází, je její rodina. S tou se vídá jen zřídka. Na Vánoce ale bude s nimi  a na to se nyní nejvíc těší. Trvale do Česka se ale vrátit nehodlá.

VIDEO archiv: Šárka Vaňková se svým partnerem slavila první výročí na "lesním" večírku

Video
Video se připravuje ...

Šárka Vaňková se svým partnerem slavila první výročí na "lesním" večírku Jan Jedlička

Fotogalerie
42 fotografií