Během beznadějně vyprodaného koncertu „Haničky Písničky“ si vedle ní zazpíval jako čestný host zpěvák Petr Rezek (75). Ten si v roce 1988 střihl se Zagorovou duet ve slavné písničce Asi, asi, což byla předělávka neméně slavného hitu Honey, Honey švédské kapely ABBA. Zagorová ho pak sice v osmdesátých letech po dlouhé spolupráci vyměnila za dvojici Kotvald – Hložek, ale nikdy na něj nezanevřela. Stále si rádi bok po boku připomenou, jak jim to na jevišti - a mimo něj - šlapalo.

Na pódiu se objevil také Karel Vágner (76), který s Haničkou před mnoha lety dokonce udržoval milostný poměr a jehož hlas zazněl v songu Hej, mistře basu z roku 1983. Ani tahle pecka mimochodem není originální, původně pochází z roku 1963 a pod názvem Mr. Bass Man ji nazpíval Johnny Cymbal. Zpěvačka však o Karlu Vágnerovi nikdy příliš nemluvila jako o svém partnerovi, vždy vyzdvihovala spíše jejich kamarádský a pracovní vztah. „Nikdy jsme spolu ani nežili,“ zdůraznila plavovlasá umělkyně ve své knize nazvané příhodně Zagorka.

V jevišti pak seděl pochopitelně manžel Zagorové, o deset let mladší tenorista Štefan Margita (62), a mezi slavnými tvářemi zářila usměvavá moderátorka Lucie Borhyová (40). Tu na koncert doprovodili rodiče, matka Alena Borhyová a nevlastní otec, Slovák Ladislav Borhy. Dcerku Lindu (4), kterou má s Michalem Hrdličkou (29), nechala doma – a dobře udělala. Na rozdíl od starání se o malé dítě si totiž mohla pořádně zatrsat. A jak jí to šlo! V krásných pruhovaných minišatech to rozjela jako zamlada.

S Hanou Zagorovou a Štefanem Margitou ji pojí mimochodem velmi blízký vztah, oblíbený pěvecký pár ji před mnoha lety, tehdy ještě jako malou Lucinku, hlídal a přátelství jim vydrželo až dodnes. Dokonce spolu jezdí i na dovolené. Možná v ní vidí Zagorová dceru, kterou jí Bůh nikdy nedopřál...

Jak koncert Zagorové probíhal, ostatně můžete vidět v naší galerii:

Fotogalerie
41 fotografií