Na konci roku může leckoho přepadnout záchvat nostalgie a vzpomínání na uplynulé a možná lepší časy. To samé teď zřejmě potkalo i modelku Bučkovou, která na sociálních sítích zveřejnila snímek a sepsala k němu tajemný vzkaz adresovaný své někdejší lásce.

„Ačkoli se naše osobní cesty rozdělily, vždycky budu vděčná, že jsem měla možnost alespoň na čas žít po jeho boku a poznat nádherná místa, mezi která patří bezesporu i Katlov. To, co tady dokázal vybudovat, je neuvěřitelné!“ pochválila Vágnera, s nímž se letos v létě rozešla po více než dvouletém vztahu.

Dvojice od té doby hlásá, že zůstali přáteli a vlastně jim to takhle vyhovuje i lépe. Ovšem teď se skoro zdá, jako by se Elišce po někdejší romanci zastesklo a chtěla by vše zase vrátit do starých kolejí.

Na Instagramu si ostatně srdéčko vylévala víckrát.V sobotu totiž zase sdílela video se vzpomínkami na Amazonii. Právě tam několikrát se známým rybářem byla a ostatně v této zemi se také kdysi seznámili a posléze zamilovali.

Ovšem Jakub na brunetčiny tajemné vzkazy zatím nijak nezareagoval. Možná tedy nemá o návrat zájem. Přece jen se jejich láska rozplynula zejména kvůli rozlišným pohledům na budoucnost. Podle všeho se už Česká Miss 2008 chtěla usadit, ale on je vždy jednou nohou na cestách, a tak na zakládání rodiny nemá kdy. A to se zřejmě za posledních pár měsíců nezměnilo...

VIDEO: Když byl pár ještě spolu, naznačovala už Eliška, že by se ráda vdávala...

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková: Signály ke svatbě nedávám. Vidíme se moc málo... David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
65 fotografií