O Pomejeho aktuálním stavu Blesk hovořil i s jeho manželkou Andreou Pomeje (30), která vyvrátila, že by byl kvůli bolestem uveden přímo do umělého spánku, jak uvedl web Extra.cz. Připustila však, že jejímu stále ještě manželovi se spánkem v nemocnici pomáhají.

„Pokud vím, v umělém spánku nebyl a není. Jsem ve spojení s rodinou, jeho sestra Petra za Jirkou chodí téměř každý den, něco takového by mi řekla,“ myslí si Andrea Pomeje. „Jirkovi jen dávají silná sedativa, aby mohl normálně usnout. To je vše,“ potvrzuje Páskova slova o dávkách morfia.

Samotný Pomeje s nikým jiným než s lékaři a svými nejbližšími nekomunikuje, nemá u sebe ani mobilní telefon. Už dříve však vzkázal, že se s nemocí, která se mu vrátila poté, co minulý rok kvůli rakovině hrtanu přišel o hlasivky, bude bojovat. 

Kvůli silným bolestem v pánvi se Pomeje před nástupem do nemocnice skoro nemohl pohybovat, dlouho se ale věřilo, že příčinou bolestí je zlomenina. Jiří však téměř měsíc lékařům nebral telefon v předtuše nejhoršího a raději polykal prášky proti bolesti. „Je to hovado a nezodpovědný pacient,“ řekl tehdy Pásek.

VIDEO: Zbědovaný Pomeje sotva chodí! Podívejte se, jakou námahu mu dělají schody!

Video
Video se připravuje ...

Zbědovaný Pomeje sotva chodí! Podívejte se, jakou námahu mu dělají schody! Marek Pátek

Fotogalerie
81 fotografií