Jak je vlastně stará (nebo spíše mladá?) umělá kráska bijce Karlose Vémoly (33), to je sice zahaleno tajemstvím, pod všemi těmi plastikami se její skutečné rysy dají nalézt jenom stěží, přesto však naznačila, že jí již začínají tikat biologické hodiny. U rozkošného snímku, na němž si hraje se svým kmotřencem v pruhovaném tričku, se totiž ptala svého početného zástupu followerů, zda by jí slušel vlastní potomek. A samozřejmě se dozvěděla, že ano.

„Už mám na to i věk,“ připustila posléze playmate ze Žiliny, jakmile si pročetla všechna ta superlativa, která se snesla na její odbarvenou hlavičku. Jediný, kdo z jejího záchvatu mateřských pudů nejásal, byl nakonec její přítel Karlos Vémola, známý zápasník MMA přezdívaný Terminátor, který měl kvůli krácení daně oplétačky se zákonem v zahraničí. „Nestraš, lásko!“ napsal své vytuněné múze a připojil smajlíka, který pláče smíchy. Zdá se, že on, na rozdíl od Lely, na dítě ještě připravený není.

Případné těhotenství by bylo pro Lelu však dalším způsobem, jak si přirozeným způsobem zvětšit poprsí - i když jen dočasně. Jenom by musela doufat, že jí při kojení neprasknou implantáty, podobně jako se to stalo například modelce Haně Mašlíkové (36). Kvůli narušené silikonové výplni pak totiž nemohla krmit své miminko tím nejpřirozenějším způsobem, jaký na světě existuje…

 

Fotogalerie
58 fotografií