Málokdo tušil, že Marek v hlavě nosí sen o vlastním penzionu na Šumavě, kde žije se svou přítelkyní Marcelou a synem Markem.

„Dlouho jsem si říkal, že udělám něco jiného než hudbu a vlastně si dokážu, že mám i na něco jiného. A zadařilo se. S přítelkyní jsme si splnili sen a udělali si dva rodinné horské apartmánky u nás na Šumavě v Železné Rudě, respektive na Špičáku. Impuls byl i to, že mi každou chvíli volal někdo ze známých, zda nevím o ubytováni na Rudě, že si chtějí zalyžovat. Takže od teď vím," řekl Blesk.cz muzikant. Pobyt v malebné chatě není vůbec drahý. Pobyt pro dvě osoby na noc vyjde méně než tisíc korun.

O penzion se bude starat Markova přítelkyně Marcela, ale samotný zpěvák by taky rád přiložil ruku k dílu. Na každém pokoji je pověšená kytara, na kterou si kdokoliv může zahrát.

„Jsou to moje vlastní vyřazené kytary, které jsem měl v garáži. Ale hrát se na ně dá. Jedna je prasklá a podle vydavatelství, kam jsem ji před lety půjčil, za to může Tomáš Klus," dodal se smíchem Ztracený.

VIDEO: Marek Ztracený ve své kapele zaměstnal syna (6). Kolik bere?

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený ve své kapele zaměstnal syna (6). Kolik bere? Markéta Reinischová, David Turek

Fotogalerie
24 fotografií