Na snímcích je totiž Eva oblečena pouze do kamínků polepených po těle. Sama herečka si je vědoma toho, že čas nezastaví a tak na sobě musela před samotným focením pořádně zamakat. „Věděla jsem, že abych se mohla bez výčitek postavit nahá před objektiv, musím něco udělat. Přibrala jsem totiž pár kilo a nebyla jsem se svým vzhledem spokojená,“ líčí Decastelo v prosincovém čísle pánského magazínu Playboy.

Moderátorka a příležitostná herečka nechtěla spoléhat na retuše, kterým v dnešní době podlehne téměř každá celebrita. „Nechtěla jsem, aby na nich lidé viděli nějakou mandlu, ale štíhlou ženu,“ říká Eva. Samotné focení pro ni bylo dostatečnou motivací, jak se zbavit přebytečných kil. Rozhodla se tedy začít s dietou a pravidelným cvičením.

Výsledky se dostavily během tří měsíců. „Zafungovalo to, zhubla jsem osm kilo a mohla jít na plac,“ líčí nadšeně. A dokonce prozradila, proč má na většině fotek ruce nahoře. „Ty ruce jsou nahoře, aby nahoře byla i prsa. Mám je přírodní, gravitace a dvě děti zafungovaly. Jsou prostě níž,“ popisuje svůj trik.

Prsa má ve svých čtyřiceti letech stále přírodní. Že by ale někdy v budoucnu využila pomoci plastických chirurgů, nevylučuje. „Velikost bych asi neřešila, ale kdybych měla ošklivá prsa, tak bych do toho šla okamžitě. V tuto chvíli jsem s nimi ale spokojená, stejně jako manžel, a to je pro mě hlavní,“ nechává si Eva otevřené dveře.

VIDEO: Eva Decastelo o focení pro Vánoční magazín Blesku

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo – focení Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií